zanimljivo

Blejk Lajvli otkrila kako se slaže sa svekrvom, a njenim rečima verovatno neće poverovati svaka žena

0

Blejk Lajvli duže od decenije je u srećnom braku s kolegom Rajanom Rejnoldsom, dok o svekrvi ne govori često.

Blejk Lajvli je veoma vezana za svoju porodicu, uključujući i onu s muževljeve strane
Blejk Lajvli je veoma vezana za svoju porodicu, uključujući i onu s muževljeve stranefoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Jedna od najlepših i najduhovitijih holivudskih glumica, Blejk Lajvli, ovih dana je u centru pažnje američkih medija ubog promocije novog filma It ends with us.

 

Glumica je nedavno odala omaž Britni Spirs haljinom koju je nosila i posrnula pop diva, ali medije i čitaoce uvek interesuje i njen porodični život, a tu čuvena Serena van der Vudsen iz "Tračare" ima pune ruke posla.

 

Sa suprugom Rajanom Rejnoldsom ima četvoro dece, a nedavno su otkrili i pol i ime četvrtog deteta. Posle tri ćerke, par je dobio sina, koji je dobio ime Olin, a privatnost porodice ovom paru je imperativ u svemu što rade i načinu na koji se javnosti predstavljaju.

 

Ni Rajan nije bio slobodan u poslednjem periodu, te je aktuelan nastavak njegovog filmskog hita u Dedpul franšizi, a reč je o filmu Dedpul i Vulverin.

 

Blejk je nedavno pričala o tome kako Rajan i ona imaju stameni dogovor da ne rade zajedno u isto vreme kako bi oboje mogli da provode dovoljno vremena zajedno i sa svojom decom.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/OLGA FEDOROVA

 

Odnos Blejk Lajvli sa svekrvom

 

36-godišnja Blejk otkrila je sada je njena svekrva Tami Rejnolds svetla tačka u njenom i Rajanovom zajedničkom životu, te da je ona i te kako zaslužna za to što njih dvoje opstaju i vole se duže od decenije.

 

Ona voli sve da drži pod kontrolom. Ne, ona je najbolja, prava sam srećnica — rekla je kroz smeh u intervjuu za The Sun Blejk Lajvli.

 

 

Zapravo, jedini razlog zašto sam s njim jeste da mogu biti i sa njom — dodala je ona.

 

Tami Rejnolds majka je četvorice sinova, a Rajan je među njima najmlađi. On, pored supruge, majku često vodi na crvene tepihe i sve moguće premijere filmova.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NATAŠINI SINOVI LEPOTANI! Evo šta je glumica rekla o snajkama i o tome kakva će biti svekrva

 

makonda-tracker