održavaju balans

Muči je konstantna krivica: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds drže se važne metode da deca (i ljubav) ne trpe zbog posla

0

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds omiljen su par Holivuda, ali karijere i četvoro dece nije lako držati pod stalnom ravnotežom.

Blejk Lajvli ne krije da oseća 'maminu krivicu' kada je odvojena od dece
Blejk Lajvli ne krije da oseća "maminu krivicu" kada je odvojena od decefoto: EPA/IAN LANGSDON

Glumica Blejk Lajvli i nejn suprug Rajan Rejnolds imaju četvoro dece, a tek nedavno je zvezda filmova Dedpul otkrio da je njihovo četvrto dete, koje ima godinu dana, zapravo dečak, iako su mnogi verovali da su dobili još jednu ćerku.

 

Par je i inače, po mišljenju mnogih, retko srećan par u Holivudu, a uz četvoro dece i ostvarene profesionalne karijere, teško je balansirati između svih obaveza i privatnog života.

 

36-godišnja glumica je otkrila da joj veština balansiranja privatnog i profesionalnog života ne ide tako lako, pa priznaje da se često oseća krivom kada ne može da jednako podeli svoje vreme da ništa ne trpi. 

 

 

— Mi volimo svoj posao i shvatamo ga veoma, veoma ozbiljno i radimo veoma vedno. Kompletno se unosimo u svoj posao — rekla je glumica u intervjuu za Entertainment Tonight.

 

Zvezda "Tračare" ima ćerke Džejms (9), Inez (7) Beti (4), kao i sina Olina (1). Ona priznaje da joj je teško da se nosi s krivicom koja naiđe kada je neophodno da joj posao bude prioritet nad vremenom koje inače provodi s porodicom.

 

Kada radite, osećate se ponekad krivima kada niste s njima u tim satima dok radite. A onda se osećate krivima što ste ometeni željom da budete kod kuće.

 

Blejk i Rajan vole da rade, ali to nije lako uvek izbalansirati s porodičnim životom
Blejk i Rajan vole da rade, ali to nije lako uvek izbalansirati s porodičnim životomfoto: EPA-EFE/OLGA FEDOROVA

 

Pravilo Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa za srećan život

 

Uprkos tome što imaju haotične rasporede, par je uspeo da nađe soluciju koja im odgovara. Glumica je u februaru otkrila da imaju dogovor da "ne rade u isto vreme" još otkako su počeli da se zabavljaju.

 

Otkako smo zajedno, imamo pravilo da ne radimo u isto vreme kako bi nam privatni život bio na prvom mestu. To je vrlo teško, kao i finansije i planiranje, potrebna je ravnoteža — rekla je ona. 

 

Navikla sam da mnogo radim i idem, idem, idem, idem, ne stajem — dodala je Blejk.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Još 2020. je Rajan Rejnolds rekao da se oni, jednostavno, ne razdvajaju.

 

Mi se ne razdvajamo, ja snimam i moja žena snima filmove, mi putujemo svuda i svi idemo zajedno. Najbolji deo što se ne razdvajamo mnogo i dosta vremena provodim s devojkama — iskren je bio Rajan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nikola Rokvić o značaju porodice i svemu sto mu je donela fondacija Porodica

 

makonda-tracker