prolazi bolna godina

Jutra su joj najteža, "tuga je sad njen život": Oskarovka je pravu ljubav pronašla u 52. godini, a onda ju je – izgubila

0

Kada je iza sebe imala bolan razvod, u život slavne glumice iznenada je ušao čovek koji je postao njena najveća ljubav, a pre godinu dana je ostala bez njega. Kako danas izgleda njena svakodnevica, otkrivaju prijatelji Sandre Bulok.

Sandra Bulok viđena je poslednji put 12. jula 2024. ispred ordinacije dermatologa
Sandra Bulok viđena je poslednji put 12. jula 2024. ispred ordinacije dermatologafoto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skoro godinu dana je prošlo otkako je holivudska glumica i oskarovka Sandra Bulok (59) ostala bez čoveka svog života, a ona se navodno i dalje bori da se prilagodi na novonastalu situaciju.


Protekla godina bila je veoma teška jednoj omiljenih svetskih glumica, nakon što je njen partner Brajan Rendal preminuo 5. avgusta 2023. od komplikacija nakon borbe s amiotrofičnom lateralnom sklerozom.


Imao je samo 57 godina, a ovaj par je izdradio zajednički život pun ljubavi i brinuo o Sandrinoj usvojenoj deci Luisu (14) i Lejli (11), dok je Rendal imao i ćerku Skajlar Stejten Rendal (30).

Kako sada kaže izvor blizak glumici, Sandri nedostaje čovek koji je "sjajno pričao priče i umeo da je sluša".

 

Sandra Bulok i Brajan Rendal bili su zajedno od 2015. godine
Sandra Bulok i Brajan Rendal bili su zajedno od 2015. godinefoto: FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia

Život Sandre Bulok posle smrti vanbračnog supruga


Najteže joj je u vezi sa sitnicama, poput toga što je Brajan spremao decu za školu i spremao doručak – kaže anonimni izvor za Closer Weekly i dodaje da se ona trudi da "ostane jaka", ali da ne krije da je "tuga sada deo njenog života".


Kada je u pitanju njen ljubavni život, navodno je više prijatelja Sandre Bulok to pominjalo gljumici, ali insajder ističe da ona još uvek nije spremna za to.


Romansa će morati da se dogodi prirodno, kad je ne bude tražila – primetili su njeni prijatelji.

 

Sandra Bulok i Brajan Rendal bili su zajedno od 2015. godine
Sandra Bulok i Brajan Rendal bili su zajedno od 2015. godinefoto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ko god da to bude, imaće zaista veliki prostor da popuni jer je Brajan za nju bio savršen – ističe neimenovana osoba bliska oskarovki i objašnjava da je Rendal bio ljubav njenog života i da joj život bez njega još uvek ne deluje ispravno.


Umesto da traži novog dečka, Sandra se navodno okružila dobrim prijateljima koji su joj velika podrška, poput koleginica Dženifer Aniston i Oktavije Spenser.

 

Sandra Bulok i Brajan Rendal upoznali su se 2015, kada je ona imala 51 godinu, nakon što je Rendal radio kao fotograf na rođendanskoj proslavi glumičinog sina. Tek godinu dana kasnije počeli su javno da se pojavljuju kao par, a glumica nije pričala mnogo o svojoj vezi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mina u opakoj borbi: Ulazak u veliku bolnicu bio je horor

 

 

makonda-tracker