PRE 6 GODINA

Zagrljeni, zaljubljeni i SREĆNI! Snimak plesa Sandre Bulok i njenog pokojnog partnera sa intimne ceremonije slama srca

0

Glumica i fotograf su razmenili zavete 2017. godine, tri godine pre nego što je Brajanu Rendalu dijagnostikovana neizlečiva bolest.

Sandra Bulok i Brajan Rendal bili su zajedno od 2015. godine.
Sandra Bulok i Brajan Rendal bili su zajedno od 2015. godine.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Porodicu glumice Sandre Bulok zadesile su najtužnije vest.

 

Njen suprug i fotograf Brajan Rendal preminuo je pre dva dana nakon trogodišnje borbe sa retkom bolešću.

 

– ALS je okrutna bolest, ali nas teši to što znamo da je imao najbolje moguće negovatelje u mojoj neverovatnoj sestri i timu sestara koje su pomagale u brizi o njemu u njihovom domu – napisala je sestra glumice Džesin Bulok Prado – Počivaj u miru, Brajane.

 

I samo nekoliko dana nakon njegove smrti, Daily Mail je objavio snimak njihovog plesa koji je nastao tri godine pre nego što mu je dijagnostikovan ALS.

U decembru 2017. godine, otputovao je na Bahame sa nekoliko bliskih prijatelja i porodicom. 

 

Par je lagano plesao uz melodiju "Shelter" Reja LaMontanja na drvenoj palubi. 

Sandra Bulok je nosila plavo-belu haljinu i hapanke, dok je njen partner nosio belu košulju sa podvrnutim rukavima, pantalone od tamnog teksasa uz japanke i crnu bejzbol kapu. 

 

Kako je jedan izvor rekao Daily Mailu ovaj ples Sandre i Brajana je usledio nakon što su navodno razmenili nezvanične zavete


- Oni su to zaista uradili za decu, da bi nekako zapečatili dogovor i pokazali im da je ovo večna stvar - tvrdio izvor za Daily Mail.

 

- Posle ceremonije, Luis i Lejla su počeli Brajana da zovu tata tvrdi insajder za Dejli mejl.

 

Podsetimo, Sandra Bulok i Brajan Rendal su bili zajedno od 2015. godine. Pre tri godine Brajanu je dijagnostikovan ALS, bolest za koju trenutno ne postoji lek.

 

 

BONUS VIDEO

 

"SVI SU STARIJI OD 50 GODINA I IMAJU PRIDRUŽENE BOLESTI" Dr Preveden: Očekujemo nov priliv zaraženih virusom Zapadnog Nila

 

 


 

 

makonda-tracker