tužno

Ima 94 godine, ona 33 manje, ali — smrt je htela nju: Ko je bila preminula partnerka Klinta Istvuda?

0

Klint Istvud je izgubio dugogodišnju partnerku, 33 godine mlađu Kristinu Sanderu.

Klint Istvud i Kristina Sandera
Klint Istvud i Kristina Sanderafoto: EPA/PAUL BUCK

Glumac i reditelj Klint Istvud izgubio je svoju dugogodišnju partnerku Kristinu Sanderu.

 

Sandera je preminula u 61. godini, a Istvud se oglasio za The Hollywood Reporter i rekao da je Kristina bila "divna i draga žena", pa dodao da će mu "mnogo nedostajati".

 

Njegov portparol je rekao da neće deliti dalje informacije o Kristininoj smrti.

 

Čuveni glumac i Kristina Sandera zajedno su bili od 2014. godine, a o njihovom odnosu govorila je i činjenica da se Kristina zbližila sa njegovom porodicom i da je više puta bila viđena sa njegovom decom na nekim od Klintovih premijera.

 

Zbog toga što joj je bila narušena privatnost, Kristina je svojevremeno odlučila da ukloni sve profile sa društvenih mreža, a osim toga uslovila je Klinta da o njoj ne govori u javnosti.

 

1 / 5 Foto: EPA / PAUL BUCK

 

Kada su se upoznali, Sandera je bila hostesa u Istvudovom hotelu u Kaliforniji, u Montereju.

 

Kako su pisali strani mediji, Klint je spasio Kristinu od njenog bivšeg muža koji je zlostavljao. Jednom je rekao da je ona prva žena koja nije bila sa njim zbog slave. Ipak, nikada nije hteo da se oženi njom.

 

 

Pre njihove romanse, bio je oženjen novinarkom Dinom Ruiz od 1996. do 2014, kada je uplovio u romansu s Kristinom, a do 1987. bio je u braku s Megi Džonson. Osim njih, imao je mnogo veza o kojima se pisalo, dok se među njegovim izabranicama našla i Nur Alfalah, s kojom je Al Paćino dobio dete u poznim godinama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Smrt bebe u bazenu u Vrbasu

 

makonda-tracker