strašna tragedija

Za Holivud je i danas ta priča kao ŠAMAR: Muž Sare Džesike Parker USMRTIO je majku i ćerku, a prošao je skoro bez kazne

0

Holivud i dalje besni zbog davne priče o Metjuu Broderiku, mužu Sare Džesike Parker, koji je usmrtio majku i ćerku.

Sara Džesika Parker obožava svog supruga Metjua Broderika
Sara Džesika Parker obožava svog supruga Metjua Broderikafoto: Joseph Martinez / PictureLux / Profimedia

Holivudska glumica Sara Džesika Parker stekla je svetsku slavu ulogom Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", a potom su usledila dva filma, kao i nastavak ove serije, nazvan "I tek tako".

 

Sara Džesika Parker omiljena je zbog svojih sjajnih odevnih kombinacija, često je u centru pažnje njen odnos s koleginicama iz serije, a već godinama je u braku s kolegom Metjuom Broderikom, s kojim ima troje dece, dve ćerke i sina.

 

Metju nije na glasu zbog glasina da vara Saru Džesiku već godinama, dok ona uporno ponavlja da ga ludo voli i da njihov brak opstaje uprkos svemu.

 

Ipak, Holivud nije najnaklonjeniji Metjuu.Njegova popularnost je već dugo, donekle, narušena.

2008. godine se pojavila vest u časopisu Star da je Metju imao aferu sa 25-godišnjom devojkom. Metju je više puta viđen kako kasno uveče odlazi u njen stan, a čak je na jednu zabavu umesto žene odveo ljubavnicu. Ipak, brzo su se rastali, a Broderik je nakon toga, navodno, nastavio da vara suprugu sa brojnim ženema.

 

Metju Broderik nije omiljeno lice Holivuda danas
Metju Broderik nije omiljeno lice Holivuda danasfoto: EPA/PETER FOLEY

Međutim, ni to nije razlog zbog kog u Holivudu nije omiljen.

 

Strašna tragedija koju je uzazvao Metju Broderik 

 

Osamdesetih je njegova popularnost bila na vrhuncu, igrao je u brojnim komedijama i ostvarivao je velike uspehe.

 

Međutim, 1987. godine desila se velika prekretnica u njegovom životu. On se nalazio na odmoru u Irskoj, kada je greškom, vozeći, prešao u suprotnu traku i izazvao strašnu saobraćajnu nesreću, u kojoj su poginule majka i ćerka, Ana Galager (28) i Margaret Doerti (63).

 

 

Nakon udesa, Broderik je policiji rekao da se nesreće — ne seća. Tvrdio je, između ostalog, da pati od delimične amnezije, a onda je priznao krivicu i bio je glavni krivac za nesreću.

 

Jedino se sećam da sam se probudio u bolnici. U nozi sam imao čudan osećaj — ispričao je on.

 

Ne samo da da nije osuđen na zatvorsku kaznu, on je platio kaznu od svega 175 dolara.

 

 

Nakon nesreće, publika i hollivudski svet nisu bili toliko blagonakloni prema Broderiku, najviše zbog činjenice da se njegovo odgovaranje za zločin svelo na plaćanje smešne cifre, koja verovatno ne predstavlja ništa za njega i njegovu suprugu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VOZAČI PAŽNJA! Saobraćajna policija iznela nove mere: Nema više novčane kazne za prekršaje? OVO SU USLOVI ZA PRIVILEGIJU

 

 

 

 

makonda-tracker