gazi 10. deceniju života

On ima 92, ona 56 godina, imala je burnu prošlost: Ko je misteriozna plavuša koju ljubi najveći holivudski zavodnik?

2

Zajedno su skoro 10 godina, razlika u godinama im apsolutno ne smeta 

Ko je Kristina Sandera, koju ljubi Klint Istvud?
Ko je Kristina Sandera, koju ljubi Klint Istvud?foto: EPA / PAUL BUCK

Poznati holivudski zavodnik Klint Istvud ne libi se ni da u 10. deceniji pokaže svoja osećanja prema ženi koja je pre skoro deceniju ukrala njegovo srce.

 

Čuveni glumac i njegova izabranica Kristina Sandera zajedno su od 2014. godine, a o tome koliko je njihov odnos napredovao i ojačao govori i činjenica da se Kristina zbližila sa njegovom porodicom.

 

Naime, njegova 36 godina mlađa izabranica više puta je viđena sa njegovom decom na nekim od Klintovih premijera.

 

 

Četvorostruki oskarovac Klint Istvud (92) može da se pohvali karijerom kakvu priželjkuju mnogi glumci, a od 2014. najveću podršku dobija od Kristine Sandere (56) s kojom uživa u romantičnoj vezi.

 

Par se navodno upoznao dok je ona radila na Istvudovom imanju u Kaliforniji, na poluostrvu Monterej. Ovaj poznati glumac nekada je bio gradonačelnik tog primorskog grada, a danas par živi mirnim životom daleko od javnosti.

 

Od kako je upoznala Istvuda, njena privatnost je bila ugrožena, a to joj se nikako nije dopalo. Zbog toga je odlučila da ukloni sve profile sa društvenih mreža, a osim toga uslovila je Klinta da o njoj ne govori u javnosti.

 

Klint Istvud i Kristian Sandera ljubavna priča
Klint Istvud i Kristian Sandera ljubavna priča foto: EPA / NINA PROMMER

 

Osim toga, veoma su retke njihove zajedničke fotografije u javnosti. 

 

Ipak, par se mogao videti tek na nekoliko velikih i važnih događaja, poput Oskara 2015. godine, kada je njegov film „Američki snajperista” bio nominovan za šest nagrada, uključujući i onu za najbolji film, kao i na filmskom festivalu u Kanu 2017.

 

Klint je odlučio da poštuje njenu želju da koliko je to moguće ostane anonimna u javnosti, a njemu to zapravo nije smetalo. 2018. Kristina se na premijeri filma "Mazga" pridružila njegovoj porodici, gde je uživala u društvu njegovo troje dece, unuke i Istvudove prve žene.

 

Klint Istvud i Kristian Sandera su u vezi skoro 10 godina
Klint Istvud i Kristian Sandera su u vezi skoro 10 godina foto: EPA / PAUL BUCK

 

Pre Kristine, Klint je bio oženjen dva puta. Prvi put sa manekenkom i glumicom Megi Džonson (92), od 1953. do 1987., a drugi put sa voditeljkom vesti Dinom Ruiz (57), od 1996. do 2004. godine. Takođe je imao nekoliko veza, uključujući dugoročne romanse sa glumicomFrensis Fišer (70) i koleginicom Sondrom Lok.

 

makonda-tracker