znala je da je kraj

Potresni detalji rasplakali svet: Onkolog otkrio kako je Šenon Doerti provela poslednje trenutke svog života

0

Glumica je bila svesna da je kraj, skončala je baš onako kako je želela 

POSLEDNJI TRENUCI GLUMICE SU BILI SPOKOJNI
POSLEDNJI TRENUCI GLUMICE SU BILI SPOKOJNI foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Šenon Doerti preminula je pre nekoliko dana nakon teške borbe sa rakom. Od nje su se oprostile njene kolege, prijatelji i porodica.

 

Šenon je prema pisanju stranih medija bila svesna da se smrt bliži, mnogo toga je radila kako bi završila sve dok ne dođe trenutak da mirno ode na onaj svet.

 

Prvi put Šenon je rak dojke otkrila 2015. godine, borila se i 2017. godine se smatrala izlečenom. Ipak, 2019. godine bolest se vratila i rak je metastazirao.

Šenon se nikada nije predavala, ali kad je shvatila da je smrt neizbežna trudila se da rasproda imovinu kako ne bi ostavila probleme svojoj majci. Mnogi su bili oduševljeni načinom na koji glumica pristupa borbi, a nakon što je preminula u medijima su se pojavile i druge informacije koje su otkrili njeni lekari.

 

Onkolog dr. Lorens D. Piro opisao je momente pred smrt čuvene glumice. On je objasnio da je ona u poslednjim trenucima, bila spokojna i da nije imala bolove. Uz glumicu su bili najbliži članovi porodice i njen pas, Bouvi, kada je preminula 13. jula.

 

ŠENON SE LAVOVSKI BORILA DO ZADNJEG DANA
ŠENON SE LAVOVSKI BORILA DO ZADNJEG DANA foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Onkolog dr Lorens D. Piro opisao je momente pred smrt čuvene Brende kao "tužne" i "lepe".

 

U intervjuu za People  dr Lorens D. Piro rekao je nešto što je teško palo svima koji su voleli čuvenu glumicu.

 

- U poslednjih nekoliko sati bila je na mestu gde joj je bilo veoma udobno, spavala je, bila okružena nekim od njoj veoma bliskih prijatelja - rekao je dr Piro, pa dodao:

 

ŠENON SE NIJE MIRILA S TIM DA ĆE IPAK UMRETI
ŠENON SE NIJE MIRILA S TIM DA ĆE IPAK UMRETI foto: Profimedia

- U sobi je bilo nekoliko njoj bliskih osoba koji su joj pružali pažnju i podršku. Bilo je tmurno i tužno, ali lepo i s puno ljubavi. Najteže u vezi sa ovim je to što Šenon nije bila spremna da ode jer je volela život - dodao je onkolog.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Lečič otkrio s kakvim zdravstvenim problemom se borio 

 

makonda-tracker