njegov izbor

Više do 20 godina nije uradio nešto što većina radi svaki dan! Glumica podelila (vrlo) prljavu tajnu svog slavnog kolege

0

Oni imaju sjajan odnos, zajedno su snimili dva filma, a glumica je sada otkrila interesantan detalj o čuvenom oskarovcu

Kejt Hadson i Metju Mekonahi u filmu 'Kako izgubiti dečka za 10 dana'
Kejt Hadson i Metju Mekonahi u filmu "Kako izgubiti dečka za 10 dana"foto: Paramount / Everett / Profimedia

Holivudska glumica Kejt Hadson ima iza sebe bogatu karijeru, tokom koje je sarađivala s nekim od najvećih imena u svetu filma.


Ona je pre nekoliko dana gostovala u emisiji Endija Koena Watch What Happens Live, u kojoj je pričala o mnogočemu, a osvrnula se i na svoju saradnju s oskarovcem Metjuom Mekonahijem.


Kejt i Metju snimili su zajedno dva filma – "Kako izgubiti dečka za 10 dana" (2003) i "Lovac na blago" (2008), a voditelj ju je pitao ima li istine u traču da čuveni glumac nije mirisao najprijatnije tokom snimanja drugog pomenutog filma.

Da li je istina ili urbana legenda da si naterala Metjua Mekonahija da koristi dezodorans dok ste snimali "Lovca na blago"? – pitao je Koen glumicu.


Ne. On ne koristi dezodorans, ali ga, inače, ne koristim ni ja – istakla je Kejt Hadson, koja je priznala da ipak nije uvek bilo prijatno biti u Mekonahijevoj blizini na tom setu, odnosno da je "mogla da ga namiriše na milju".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎥🎬 Sarai (@saraispain)


Ipak, iako ga možda nije terala da koristi tradicionalnu kozmetiku, Metju Mekohani je jednom prilikom u intervjuu za Playboy ispričao da ga je Hadsonova uvek molila da uzme makar kamenu so kako bi eliminisao neprijatne mirise, pa ju je i donosila na snimanje da mu se nađe pri ruci. on je to, međutim, uvek odbijao.


Ipak, Kejt to izgleda nije smetalo koliko se čini.


Mi smo prirodni – zaključila je glumica sada u emisiji kroz smeh.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyle Mobray (@kyle_mobray)

 

Zašto Metju Mekonahi nema dezodorans?


Metju Mekonahi poznat je kao jedna od zvezda koje ne koriste dezodorans, a u jednom intervjuu je izjavio da ga nije koristio više od 20 godina jer želi da "miriše kao muškarac".

 

Kako je tada objasnio, žene u njegovom životu, uključujući i njegovu majku, na to se ne žale jer on ima svoj jedinstven i prepoznatljiv miris.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog karijere u Srbiji

 

makonda-tracker