promenila mu je život

Kažu da se "danima ne bi kupao, prao zube, odbijao dezodorans"... Odgovor devojke Breda Pita na njegove mračne navike

0

Bred Pit uživa u emotivnoj vezi sa Ines de Ramon, a ona je imala više nego pozitivan uticaj na svog 25 godina starijeg partnera.

Bred Pit imao je problem s higijenom pre nego što je upoznao novu devojku, navode strane mediji
Bred Pit imao je problem s higijenom pre nego što je upoznao novu devojku, navode strane medijifoto: EPA-EFE/PETER POWELL

Ljubav je, izgleda, potpuno promenila holivudskog zavodnika Breda Pita.

 

Već duže vreme se šuška da je imao dosta problema s vođenjem računa o ličnoj higijeni, ali čini se da su stvari krenule nabolje otkako je upoznao svoju devojku Ines de Ramon (34),  s kojom uživa u romansi (a ponekad prikupi i neki negativni komentar).

 

Glumac i lepotica prvi put su dovedeni u vezu još u novembru 2022. godine, a od tada su uhvaćeni zajedno tek nekoliko puta, uglavnom na privatnim događajima i tokom šetnji.

 

– Bred Pit je pre bio prilično nemaran kad su tuširanje i pranje kose u pitanju, želeo je da koristi samo sapun i vodu kad se tuširao i odbijao je da upotrebljava dezodorans ili kolonjsku vodu. Često bi izdržao i po nekoliko dana bez kupanja, što je zapanjujuće s obzirom na to da je poznat kao "veliki seks simbol". Doduše, s Ines de Ramon je sasvim druga priča u pitanju – prenosi Daily Mail navode izvora.

 

Stvarno se promenio zbog Ines – rekao je izvor blizak Bredu za InTouch.

 

Navodno, glumac sve više pazi na svoju garderobu, izlazi sa Ines u salone lepote i na tretmane, masaže, čisti zube koncem, zavoleo je negu kože...

 

Glumac je, inače, 25 godina stariji od svoje devojke, ali im to ne predstavlja problem, a nedavno su izvori bliski paru otkrili da Bred Pit razmišlja da zasnuje porodicu sa Ines.

 

Nije isključeno da će imati još dece. Ines je mlada, a Bred kaže da je 100% za to ako ona bude želela da imaju decu. Dopada mu se ideja da izgradi život s Ines i ništa nije isključeno – tvrdi on.

 

1 / 6 Foto: David Davies / PA Images / Profimedia

 

Bivši cimer je odao Bredove loše navike

 

Inače, Bredov bivši cimer u Los Anđelesu 1987. godine i zvezda serije "Beverly Hills 90210", Džejson Prisli je, gostujući nedavno u emisiji "Uživo sa Keli i Markom" otkrio detalje svog nekadašnjeg suživota sa Bredom Pitom.

 

 Iako sa bivšim suprugom Anđeline Džoli više nije u kontaktu, glumac se ovog perioda svog života priseća u najboljem mogućem svetlu, a sada je ispričao jednu anegdotu koja je nasmejala javnost.

 

Bred Pit s devojkom Ines de Ramon
Bred Pit s devojkom Ines de Ramonfoto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, u vreme kada su još bili samo dva mladića koja žive od snova o blistavim karijerama, Džejson i Bred često su znali da zbijaju šale i dobro se zabave.

 

Igrali smo ovu igru da vidimo ko može najduže da izdrži bez tuširanja – otkrio je Prisli tokom intervjua i dodao kako sada, kada pomisli na to, samom sebi kaže: 'Čoveče, kako odvratno. Šta si tada mislio?'

 

Kada su ga voditelji upitali ko je bio pobednik ove igre, glumac je otkrio da je to kao i uvek bio Bred.

 

Mislim da to više ne radi, ali tada je mogao dugo da se ne tušira – dodao je on.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

TAJNE MLADOLIKOG IZGLEDA Breda Pita: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili?

 

makonda-tracker