NJEGOVE REČI ĆE ZAPAMTITI

Reakcije poznatih se samo nižu: Holivudski velikan podelio MOĆNU objavu o Novaku nakon odluke da napušta takmičenje

0

Nedavno, odluka najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića da se povuče sa Roland Garosa izazvala je lavinu reakcija, uključujući i emotivne poruke podrške od strane poznatih ličnosti

Metju Mekonahi jedan je od velikih obožavaoca Novaka Đokovića
Metju Mekonahi jedan je od velikih obožavaoca Novaka Đokovićafoto: KENA BETANCUR / AFP / Profimedia

Metju Mekonahi, američki glumac, poznat je i po svom strastvenom interovanju za tenis, a posebno uživa gledajući igru srpskog teniskog virtuoza Novaka Đokovića.

 

U Holivudu, Đoković je omiljen među poznatim ličnostima, a Mekonahi se čak našao u loži Đokovićeve porodice tokom turnira u Njujorku.

 

Juče je svetski broj jedan u tenisu iznenadio javnost najavom da neće učestvovati na jednom od najprestižnijih teniskih turnira u Evropi.

 

Novak Đoković je nakon takmičenja u Švajcarskoj objavio svoju odluku da propusti Roland Garos, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama.

 

Među razočaranim navijačima su se našla i poznata imena poput glumice Philippine Leroy Beaulieu i pomenutog Metjua.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Veoma sam tužan što moram da saopštim da se povlačim sa Rolan Garosa. Igrao sam sa srcem i dao sve od sebe u jučerašnjoj utakmici, ali nažalost, zbog suza medijalnog meniskusa u desnom koljenu, moj tim i ja smo morali doneti tešku odluku nakon pažljivog razmatranja i konsultacija.

 

- Želim svim igračima koji se takmiče ovog tjedna najbolju sreću i iskreno se zahvaljujem neverovatnim navijačima na svom ljubavi i neprestanoj podršci. Vidimo se uskoro, napisao je Novak u objavi.

 

U ovoj odluci ga je podržao njegov veliki obožavalac, a prošle godine, na US Openu u Njujorku, Metju je s velikim oduševljenjem pratio Novaka s tribina, pridruživši se njegovoj porodici u loži i pružajući podršku srpskom teniseru.

 

Glumac je postavio fotografiju s US Opena, uz opis ''The GOAT. more then a mental machine'', što znači da je Novak najveći igrač svih vremena i više od mentalne mašine,  ističući da je Đoković objavio svoje povlačenje sa turnira u Parizu.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker