za ceo život

Nikad nije prošlo 9 dana da je ne poljubi: Zgodni glumac otkrio kako je našao ŽENU SVOG ŽIVOTA kad je počeo da očajava

0

Baš kada je počeo da brine jer je došao u godine u kojima je mislio da će uveliko biti oženjen i imati decu, oskarovac je jedne večeri ugledao prelepu devojku u tirkiznoj haljini i pomislio – to je žena za ceo život

Metju Mekonahi i Kamila Alves na jednoj trci u plivanju
Metju Mekonahi i Kamila Alves na jednoj trci u plivanjufoto: Utrecht Robin / Abaca Press / Profimedia

Proslavljeni glumac Metju Mekonahi bio je gost u Live Talk-u u Los Anđelesu minulog vikenda i u emotivnom intervjuu pričao o svojoj karijeri, dečijoj knjizi koju je nedavno napisao (Just Because) porodici i supruzi Kamili Alves.


Oskarovac, koji je nedavno navijao za Novaka Đokovića iz njegovog boksa na US Open-u, retko govori o svom braku, ali svaki put razneži obožavaoce načinom na koji priča o brazilskoj manekenki s kojom je u braku već 11 godina.


On je razgovarao s Ketrin Švarceneger Prat i istakao da bi voleo da ga troje dece koje ima s Kamilom smatra "najboljim prijateljem" i da pre susreta s današnjom suprugom nije mislio da će ikada pronaći "bezuslovnu ljubav".

 

Mislim, sat je otkucavao – prisetio se Mekonahi. – Trebalo je da napunim 40 godina i moj plan je bio da se tad već oženim i imam decu. Ali nisam želeo da se upuštam u igru anksioznosti zbog toga jer kada ste previše zabrinuti, ne možete da pronađete partnera. Onda donosite brzoplete odluke.

 

Metju Mekonahi i Kamila Alves na trci Formule 1 u Ostinu
Metju Mekonahi i Kamila Alves na trci Formule 1 u Ostinufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, tada je u njegov ušetala prelepa Brazilka, koja mu je danas najbolja prijateljica i najveća podrška u životu.


A onda mi je u vidno polje ušetala ova neverovatna žena i pomislio sam "Ko je to?" i to je bila Kamila – rekao je glumac sa osmehom. – Imamo ljubav koju nikad ne preispitujemo.

 

On je u jednom ranijem intervjuu pričao da se seća da je Kamila nosila tirkiznu haljinu i da je odmah pomislio da je ona žena za ceo život i da mora da joj priđe.

 


Tri dana nakon prvog susreta, izašli su zajedno, a ostalo je istorija. Postali su nerazdvojni, a 2008. godine na svet je stigao njihov sin Levi. Posle dve godine dobili su i ćerku Vidu, a potom je Metju Mekonahi zaprosio majku svoje dece 2011. godine.


Venčali su se posle šestomesečne veridbe i šest prelepih godina ljubavi, u svom domu u Ostinu u junu 2012. godine, a kasnije te godine dobili i soma Livingstona.

 

Kamila Alves na jednoj modnoj reviji sa sinom Levijem i ćerkom Vidom
Kamila Alves na jednoj modnoj reviji sa sinom Levijem i ćerkom Vidomfoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je glumac sada otkrio, od trenutka kada su jedno drugom rekli "da" i zakleli se na večnu ljubav, Kamila i on nikada nisu proveli više od devet dana odvojeni.

 

BONUS VIDEO

REALNA PRIČA - TAMARA GRUJIĆ

 

makonda-tracker