simpatično

U svađi ili ne, UVEK dan počinju na isti način: Zgodni glumac godinama voli jednu ženu, a njihova tajna je neodoljiva

0

Jedan od najsimpatičnijih parova priznaje da ni njihov brak nije uvek idealan, ali oni imaju svoje male cake kako bi ga održali srećnim

Metju Mekonahi i Kamila Alveš u braku su od 2012. godine
Metju Mekonahi i Kamila Alveš u braku su od 2012. godinefoto: Christopher Polk / Getty images / Profimedia

Holivudski glumac Metju Mekonahi jedan je od miljenika ženskog dela publike, ali je on, na žalost miliona dama širom sveta, odavno uplovio u svoju mirnu luku.


Zvezda nekih od najuspešnijih filmova i serija proteklih decenija od 2012. godine je u braku s Kamilom Alveš, brazilsko-američkom manekenkom, dizajnerkom i preduzetnicom s kojom ima troje dece.


Par u svakoj prilici deluje harmonično i zadovoljno, ali ni njihov odnos nije uvek idiličan – iako se oni malim ritualima svojski trude da ga takvim održe.

Kako je pre nekoliko meseci Mekonahi otkrio, Kamila i on imaju jutarnju rutinu od koje ne odstupaju otkako su rekli "da" i to je jedna od tajni njihove sreće.


Tokom gostovanja u podkastu Your Mama's Kitchen on je, naime, otkrio da uvek može da računa da će ga supruga izjutra ponuditi čajem i to se ne menja bili oni u svađi ili ne.

 

Metju Mekonahi i Kamila Alveš
Metju Mekonahi i Kamila Alvešfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ja ne pravim čaj tako dobro kao ti, a činjenica da ti kuvaš čaj i serviraš ga ujutro čini ga još boljim – rekao je glumac svojoj dragoj u ovom intervjuu.


Kad izlazite s nekim i dođe do neslaganja, pomislite "Oh, ovo je znak šta dolazi, bolje da odmah odeš". Ali onda si oženjen i ne slažeš se – primetio je Metju i dodao da je sve to deo braka i da njegova supruga i dalje razmišlja u stilu "I dalje ću poslužiti svom mužu čaj".


I sama Kamila priznala je da u braku nije uvek lako.


Dame, ima jutara kada ne želim da mu skuvam čaj – rekla je, a glumac je dodao:


Ali svakako mi ga još uvek pravi!

 

Metju Mekonahi i Kamila Alveš imaju troje dece
Metju Mekonahi i Kamila Alveš imaju troje decefoto: EPA / MIKE NELSON

Ipak, ne trudi se samo Kamila, a glumac ističe da će on uvek biti koji pravi suši jer zna koliko ga njegova supruga voli, čak i kada su u svađi.


Par je zajedno dobio troje dece – sinove Levija i Livingstona i ćerku Vidu, a oni su svi tinejdžeri i preferiraju da se ne eksponiraju u medijima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mirka Vasiljević o svom braku

 

makonda-tracker