brujao je svet

Od bolnih prevara, preko droge, nasilja - bilo je svega: Ovo su najdramatičniji razvodi slavnih u Holivudu

0

Proteklih nekoliko godina razvodi poznatih su bili nešto o čemu se pisalo, pričalo, a o nekima se i danas raspavlja 

NAJINTRIGANTNIJI RAZVODI U HOLIVUDU
NAJINTRIGANTNIJI RAZVODI U HOLIVUDUfoto: EPA/JENS KALAENE

Venčanja slavnih često zaokupljaju maštu javnosti, ali ni raskidi nisu ništa manje zanimljivi.

 

Oni podižu intrige na drugi nivo, često se priča o javnim sudskim postupcima i brojnim komentarima na društvenim mrežama.

 

Ovo su najdramatičniji razvodi slavnih koji su zaprepastili svet u poslednjih desetak godina.

Tom Kruz i Kejti Holms


Holivudski zlatni par Tom Kruz i Kejti Holms šokirali su svet 2012. godine kada je Kejti podnela zahtev za razvod posle šest godina braka. Navodno, Kejti (45) se uplašila da će Tom (62) uvući njihovu ćerku Suri u sajentološku crkvu. Ona je dobila primarno starateljstvo nad Suri, a Tom je dobio pravo na posete.

TOM I KEJTI SU BILI JEDAN OD NAJLEPŠIH PAROVA HOLIVUDA
TOM I KEJTI SU BILI JEDAN OD NAJLEPŠIH PAROVA HOLIVUDA foto: Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit


Godine 2016. svet je ostao u neverici kada je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita posle dve godine braka, 12 godina zajedno i šestoro dece. Navodeći "nepomirljive razlike", Anđelina (49) je kasnije u sudskim dokumentima navela da je Bred (60) u pijanom stanju napao nju i njihovu decu tokom putovanja privatnim avionom. Incident je navodno eskalirao do tačke kada je intervenisao njihov usvojeni sin Madok (22).

ANĐELINA I BRED SE I DALJE SPORE OKO IMOVINE
ANĐELINA I BRED SE I DALJE SPORE OKO IMOVINE foto: EPA / MIKE NELSON

Anđelina je o razvodu govorila za Vogue 2021. godine, rekavši da je to bila je to prava odluka. Oni su se upoznali na snimanju „Gospodin i gospođa Smit“ 2004. godine dok je Bred još uvek bio oženjen Dženifer Aniston (55). Nakon razvoda Anđeline i Breda bilo je mnogo spekulacija u kakvim je Bred odnosima sa decom, a Šajlo i Vivijen, odlučile da se odreknu Bredovog prezimena.

 

Amber Herd i Džoni Dep


Podnošenje zahteva za razvod Amber Herd od Džonija Depa 2016. nakon godinu dana braka izazvalo je pravu medijsku buru. Ona je optužila Džonija (61) da je zlostavljao pod uticajem droge i alkohola. Par je postigao nagodbu od 7 miliona dolara, koju je Amber obećala da će donirati u dobrotvorne svrhe.

O RAZVODU DŽONIJA DEPA JE MESECIMA BRUJAO SVET
O RAZVODU DŽONIJA DEPA JE MESECIMA BRUJAO SVETfoto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

U decembru 2018., Amberin tekst u The Vashington Postu identifikovao ju je kao „javnu ličnost koja predstavlja zlostavljanje u porodici“. Ovo je navelo Džonija da je tuži za 50 miliona dolara za klevetu. Amber je podnela protivtužbu za 100 miliona dolara, što je dovelo do globalno gledanog suđenja 2021. Porota je utvrdila da su oboje odgovorni za klevetu. Džoni je izrazio zahvalnost poroti što mi je „vratila život“, dok je Amber tu presudu opisala kao „neuspeh“ za žene.

 

Kevin Kostner i Kristin Baumgartner


Zahtev za razvod Kristin Baumgartner iz 2023. od Kevina Kostnera, nakon 18 godina braka izazvao je ogromnu pažnju medija.Kristin (50) je tražila 248.000 dolara mesečnog izdržavanja dece dok je još živela u njihovoj kući na plaži u Kaliforniji, navodno prekršivši njihov predbračni ugovor. Razvod je rešen u februaru, a oboje su pristali na zajedničko starateljstvo nad troje dece. Kevin je opisao to iskustvo kao „potresno“, ali je odlučio da krene napred zbog svoje dece.

 

KEVINOV RAZVOD JE BIO I TE KAKO MEDIJSKI PROPRAĆEN
KEVINOV RAZVOD JE BIO I TE KAKO MEDIJSKI PROPRAĆEN foto: EPA / NINA PROMMER

Gven Stefani i Gevin Rosdejl


Ljubavni život Gven Stefani imao je uspone i padove. Ona se 2015. rastala od Gevina Rosdejla nakon 20 godina zajedničkog života. Navodno je povod za razvod bio Gavinova nevera sa njihovom dadiljom. Gevin je kasnije priznao da je to najveći stid koji je doživeo,  a Gven je rekla da je njen život „raspao“ zbog razvoda i da je morala „bukvalno da počne život iznova“.

GVEN STEFANI JE IMALA VEOMA BURAN RAZVOD
GVEN STEFANI JE IMALA VEOMA BURAN RAZVODfoto: Profimedia

Sandra Bulok i Džesi Džejms


Brak Sandre Bulok i Džesija Džejmsa završio se skandalom 2010. godine nakon što je više žena tvrdilo da su imale veze sa Džesijem. Iako se Džesi (55) javno izvinio, priznajući da je loše procenio, par se razveo. Sandraje  razmišljala o bolu i previranju, dok je Džesi kasnije priznao da je prevario i prihvatio punu odgovornost.

 

SANDRA BULOK PREKO PREVARE NIJE MOGLA DA PREĐE
SANDRA BULOK PREKO PREVARE NIJE MOGLA DA PREĐEfoto: Profimedia

Deniz Ričards i Čarli Šin


Čarli Šin i Deniz Ričards su izgledali kao savršen par nakon što su se upoznali 2000. i venčali 2002. Međutim, neposredno pre rođenja njihovog drugog deteta 2005. godine, Deniz je podnela zahtev za razvod, navodeći Čarlijevu zloupotrebu droga, probleme sa upravljanjem besom i kockanje. . Usledila je žestoka bitka oko starateljstva nad njihove dve ćerke, a Deniz (53) je na kraju tražila zabranu prilaska.

 

DENIZ RIČARADS JE IMALA BURAN RAZVOD, ALI SAD JE SA BIVŠIM MUŽEM U DOBRIM ODNOSIMA
DENIZ RIČARADS JE IMALA BURAN RAZVOD, ALI SAD JE SA BIVŠIM MUŽEM U DOBRIM ODNOSIMA foto: Profimedia

Čarli (58) je uzvratio na Tviteru, nazvavši Deniz „najgorom živom mamom“ i obećavši da će je videti na sudu. Uprkos njihovoj burnoj prošlosti, Čarli je prošle godine rekao:

 

- Denis i ja smo apsolutno prijateljski nastrojeni. Prošli smo kroz toliko toga zajedno da više nema energije za podele.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kolege podržale pevača zbog razvoda braka 

 

makonda-tracker