ženska solidarnost

"Ona je najopakija ženska u Holivudu": Kako je slavna pevačica pomogla Natali Portman da preboli razvod

0

U februaru ove godine Natali Portman se razvela zbog navodnog neverstva supruga, a sada je prvi puta progovorila o toj temi.

natali Portman razvela se u februaru ove godine
natali Portman razvela se u februaru ove godinefoto: EPA-EFE/Mohammed Badra / POOL

Slavna holivudska glumica Natali Portman (43) iznenadila je svet vešću da se nakon 12 godina braka razvodi od supruga Bendžamina Milpida (47).

 

Nekadašnji par deli dvoje dece, a razvod njihovog braka zaključen je u februaru ove godine.

 

Iako su je prethodnih meseci mediji dovodili u vezu sa mnogim poznatim kolegama, Natali je sada po prvi put priznala da joj ovo novo poglavlje života ni najmanje nije palo lako.

Glumica izraelskog porekla juče je gostujući u "Večernjem programu Džimija Felona" po prvi put javno govorila o svom razvodu, a po svemu sudeći, ranama koje su još uvek sveže trebaće neko vreme da zacele.

 

Sudbonosno 'da' francuskom plesaču i koreografu Bendžaminu Milpidu Portmanova je izgovorila 2012. godine i od tada svoj privatni život ljubomorno čuvala od radoznalih očiju.

 

Vest o njihovom razvodu kao bomba je odjeknula u februaru ove godine, a zvezda filma "Black Swan" i sama priznaje da joj ceo proces rastave nije lako pao. Razlog navodno leži u Bendžaminovom neverstvu.

Natali Portman i Bendžamin Milpid bili su u braku 12 godina
Natali Portman i Bendžamin Milpid bili su u braku 12 godinafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

U jučerašnjem razgovoru sa Felonom Natali se osvrnula na jedan ikonični momenat koji se u januaru ove godine dogodio između nje i ni manje ni više nego – planetarno popularne pevačice Rijane.

 

Naime, iza kulisa Diorove revije u sklopu Nedelje mode u Parizu odigrao se susret koji je, prema rečima slavne glumice, za nju predstavljao "prekretnicu u veoma teškom periodu života".

 

Simpatičan video upoznavanja dve holivudske ikone tada je obišao internet, a na njemu može da se čuje Rijana koja Portmanovoj poručuje da je baš ona "najopakija ženska u Holivudu".

– Mislim da je svakoj ženi koja prolazi kroz razvod potrebno da joj priđe Rijana i kaže joj da je opaka ženska – rekla je Natali.

– Upravo mi je to bilo potrebno, bio je to formativni trenutak u mom životu – dodala je ona.

 

U nesebičnoj razmeni komplimenata između dve poznate dame, Portmanova je izrazila svoju duboku ljubav i poštovanje prema pevačici, dok ju je snažno grlila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bustle (@bustle)

Onesvestiću se. Volim te i slušam tvoju muziku svakoga dana.. ti si takva kraljica. Mnogo ti hvala – poručila je Natali Rijani.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd

 

makonda-tracker