ljuta i želi istinu

"NIKO ne treba da laže!" Holi Meri Kombs razočarana i besna na Alisu Milano nakon otkrivene TAJNE serije "Čari"

0

Nakon što je Alisa Milano demantovala da je kriva za odlazak Šenon Doerti iz serije "Čari", oglasila se Holi Meri Kombs.

Holi Meri Kombs tvrdi da Alisa Milano ne govori istinu
Holi Meri Kombs tvrdi da Alisa Milano ne govori istinufoto: Susannah V. Vergau / AFP / Profimedia

Glumica Holi Meri Kombs, najpoznatija po ulozi Pajper Halivel u seriji "Čari", oglasila se nakon što je njena koleginica iz serije Alisa Milano demantovala da je kriva za otpuštanje Šenon Doerti iz pomenute serije.

 

Podsetimo, u to vreme, kada su ove tri glumice glumile najpoznatije veštice, odlazak Šenon Doerti iz serije bio je veliko iznenađenje, s obzirom na to da je bila glavni lik.

 

Nedavno je Holi Meri Kombs iznela tvrdnje da je za sve bila kriva Alisa Milano, te je istakla da je ona bila faktor koji je "pritisnuo" čelnike da daju otkaz Šenon Doerti, koja se već dugo bori s opakom bolešću.

 

Alisa Milano je naglasila da "nikada nije imala moć da otpusti bilo koga" i podelila svoju stranu priče u kojoj ne snosi krivicu.

U novom Instagram video-snimku Holi Meri Kombs je rekla da je "razočarana" u Alisu Milano.

 

— Osećam potrebu da se odbranim nakon brojnih napada koji se ponavaljaju otkako je Alisa kročila na scenu i nazvala Šenon i mene lažovima, a samo je bila upitana kako joj je bilo da radi sa Rouz MekGouan — počela je Holi Meri Kombs svoju priču.

 

To je istorija za koju Alisa nije htela da ljudi znaju. I to je istorija o kojoj Šenon nije bila spremna da priča do pre mesec dana. Niko ne treba da laže o svom životu zarad drugih ljudi — istakla je Kombsova.

 

Holi Meri Kombs ističe da je Alisa Milano imala moć tokom snimanja serije
Holi Meri Kombs ističe da je Alisa Milano imala moć tokom snimanja serijefoto: IFTN / United Archives / Profimedia

Ona je rekla da je "dugo čekala da se devojke slože zarad nečeg većeg", ali to nije bilo tako.

 

Glumica je objasnila daje "ironija" to što Alisa tvrdi da nije imala moć da nekog otpusti, kad je "sve bilo pitanje moći".

 

Da vam objasnim šta je imala moć da uradi... Imala je moć da zaustavi proces u bilo kom momentu. Imala je moć da ne priča s medijatorom/terapeutom kog su nam doveli. Kada su producenti rekli da će otpustiti Šenon, Alisa je imala moć da kaže da to ne želi. Nije to uradila. Imala je moć da kaže da ne želi, jer je i Šenon rekla da ne želi da zamene Alisu, kada su je upitali isto to pitanje. Bila je dete koje je izdržavalo porodicu, baš kao i Alisa i razumela je važnost i odgovornost. Čak i sad me boli kad ovo pišem. Slomilo me je tada, a evo i sada — podelila je Holi Meri Kombs.

 

Holi Meri Kombs, Šenon Dierti i Alisa Milano u vreme snimanje serije
Holi Meri Kombs, Šenon Dierti i Alisa Milano u vreme snimanje serijefoto: IFTN / United Archives / Profimedia

Ona misli da su producenti "znali da je lakše" da ih razdvoje nego da pokušaju da ih spoje. — 3 slomljena parčeta su lakša za manipulaciju nego jedno spojeno. Sve to bi bilo skuplje za njihov dragoceni profit. 

 

Zaključila je rečenicom da je sve to bilo sudbinski predodređeno.

 

— "Čari" su stvorene za vas i poslednja istina koja je bitna jeste da, uprkos svim različitostima, neverovatno smo zahvali za ovu disfunkcionalnu porodicu — rekla je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

 

makonda-tracker