zvanično saopštenje

Pre nekoliko meseci su bile u novom ratu: Oglasila se Alisa Milano nakon tragičnih vesti o smrti Šenon Doerti

0

U seriji "Čari " su igrale sestre, ali glumice Alisa Milano i Šenon Doerti privatno nisu bile u dobrim odnosima ni godinama nakon prekida saradnje

Alisa Milano i Šenon Doerti kao Fibi i Pru u seriji 'Čari'a
Alisa Milano i Šenon Doerti kao Fibi i Pru u seriji "Čari"afoto: IFTN / United Archives / Profimedia

Američka gluimica Šenon Doerti izgubila je dugogodišnju borbu protiv raka i preminula juče u 54. godini, javili su tamošnji mediji.


Zvezda serija "Beverli hils" i "Čari" borila se protiv kancera od 2015. godine, a prošle godine je saopštila da je u terminalnoj fazi.


Posvećena ćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena bližnjima i svojim psom Bouvijem. Porodica moli za privatnost u ovom trenutku kako bi mogla da je žali u miru – istakla je Lesli Sloun, koja je godinama bila zadužena za Šenoninu komunikaciju s medijima.

Veliki broj poznatih ličnosti, glumičinih kolega i koleginica, oglasio se posle tužnih vesti, a među njima je i Alisa Milano, s kojom je Šenon Doerti sarađivala tokom snimanja serije "Čari".

 

Holi Meri Kombs, Šenon Doerti i Alisa Milano u seriji 'Čari'
Holi Meri Kombs, Šenon Doerti i Alisa Milano u seriji "Čari"foto: IFTN / United Archives / Profimedia

Poznato je da su dve glumice godinama bile u svađi, a pre nekoliko meseci se pojavila priča da je Šenon izgubila posao u čuvenoj seriji o sestrama čarobnicama upravo zbog Alise, što je ova negirala.


Ipak, Alisa Milano nije htela da ostane nema nakon vesti da je Šenon Doerti izgubila bitku protiv raka, pa je poslala saopštenje portalu Entertainment Weekly tim povodom.


Nije tajna da smo Šenon i ja imale komplikovan odnos, ali ona je u svojoj srži bila neko koga sam duboko poštovala i kome sam se divila – istakla je ona. – Bila je talentovana glumica, svet je manji bez nje. Moje saučešće svima koji su je voleli.

 

 

Odnos glumica u seriji "Čari"


Alisa Milano igrala je u "Čarima" najmlađu sestru Fibi, dok je Šenon Doerti tumačila lik najstarije setre Pru Halivel. S njima je trio činila i Holi Meri Kombs kao Pajper, a igrale su veštice koje se na strani dobra bore protiv demona i zla. Alisa Milano i Šenon Doerti često su se sukobljavale, a pokojna glumica je pre nekoliko meseci, tvrdila da je njen lik u seriji ubijen zbog Alise Milano.


Znala sam da će se pojaviti ova priča na ovaj ili onaj način, a želim da budem pažljiva pri odgovaranju na nju. Samo ću reći da sam tužna. Ne mislim da sam tužna zbog toga kako će ovo uticati na moj život, već sam tužna zbog fanova. Tužna sam jer je serija značila mnogo ljudima, koji su sada pod uticajem toksičnosti koja živi i danas, posle skoro četvrtine veka od trajanja serije – rekla je potom Alisa Milano.


Žao mi je što ljudi ne mogu da pređu preko nekih stvari i zato što ne možemo da slavimo uspeh serije koja nam je svima mnogo značila.

 

Alisa Milano
Alisa Milanofoto: Famous / Zuma Press / Profimedia

Holi Meri Kombs stala je na stranu Šenon Doerti.


Da vam objasnim šta je imala moć da uradi... Imala je moć da zaustavi proces u bilo kom momentu. Imala je moć da ne priča s medijatorom/terapeutom kog su nam doveli. Kada su producenti rekli da će otpustiti Šenon, Alisa je imala moć da kaže da to ne želi. Nije to uradila. Imala je moć da kaže da ne želi, jer je i Šenon rekla da ne želi da zamene Alisu, kada su je upitali isto to pitanje. Bila je dete koje je izdržavalo porodicu, baš kao i Alisa i razumela je važnost i odgovornost. Čak i sad me boli kad ovo pišem. Slomilo me je tada, a evo i sada – podelila je Holi Meri Kombs.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog Srbije

 

makonda-tracker