trajalo je kratko

Malo ko zna koga je volela pre Havijera Bardema: Zaboravljena ljubav Penelope Kruz i jednog od najlepših glumaca sveta

0

Oni su jedan od omiljenih slavnih parova u koje su mnogi ulagali nadu, ali njihova ljubav je doživela krah nedugo nakon završetka snimanja zajedničkog filma.

Proslavljena glumica Penelope Kruz
Proslavljena glumica Penelope Kruzfoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Oskarom nagrađen glumac Metju Mekonahi i popularna španska glumica Penelope Kruz, takođe oskarovka, okončali su svoju vezu davne 2006. godine.

 

Kako su se upoznali? 

 

Njih dvoje su svoju romansu započeli 2005. godine na snimanju akcione avanture Sahara, nakon završetka snimanja, njih dvoje su krenuli na put u Meksiko Metjuovim kamperom.

 

U tom momentu njih dvoje su bili jedni od potcenjenijih glumaca u Holivudu, iako je u Evropi Penelope Kruz bila velika zvezda u Americi je imala status seks simbola, dok Metju nije bio angažavan na većim projektima.

 

Penelopa Kruz i Metju Mekonahi 2006. godine.
Penelopa Kruz i Metju Mekonahi 2006. godine.foto: Edu Nividhia / Newscom / Profimedia

Par se nije preterano eksponirao, niti pričao o svojoj ljubavi, pa je ostalo mnogo pitanja i misterija o tome jesu li živeli zajedno, kako je izgledala njihova veza itd.

 

Kako je došlo do raskida?

 

Do okončanja veze došlo je 2006. godine, sve što su tada imali da kažu za javnost o svom odnosu ticalo se njihovih obaveza i gustog rasporeda na setovima. 

 

- S obzirom na prenatrpane rasporede i puno vremena provedenog odvojeno, pre četiri nedelje smo zajednički odlučili da je rastanak u ovome trenutku najbolja stvar, naveli su poznati glumci u zajedničkom saopštenju.

 

Postoje glasine da je Metju upoznao svoju buduću suprugu Kamilu Alves, u momentu kada je još izlazio sa Kruz.

 

U periodu od 2006. do 2010. godine Penelope Kruz je tumačila uloge u dva velika filma koja, kako se kasnije ispostavilo, bila presudna za njenu, sada već jako uspešnu karijeru. 

 

O tog trenutka je stekla reputaciju svetske glumačke zvezde, a Penelope je nominovana za gotovo sve nagrade koje jedna glumica danas može dobiti.

Prvi film je Vrati se iz 2006. godine u režiji Pedra Almodovara, za koji je dobila nagradu Goja za najbolju glavnu glumicu. Dobila je i Evropsku filmsku nagradu za najbolju glumicu i nagradu za najbolju glumicu na Kanskom filmskom festivalu. 

Drugi film je Ljubav u Barseloni za koju je dobila Oskar u kategoriji za najbolju sporednu glumicu.

 

Glumica se od 2007. godine zabavljala sa svojim sadašnjim mužem Havijerom Bardemom za kog se udala 2010. godine. Čini se da je njihov brak veoma skladan, imaju ćerku Lunu i sina Leona.

 

Penelopa Kruz i Metju Mekonahi 2006. godine.
Penelopa Kruz i Metju Mekonahi 2006. godine.foto: Pietro Coccia / Newscom / Profimedia

Metju je 2014. godine osvojio Oskara za najboljeg glavnog glumca za ulogu Rona, kauboja obolelog od side sida u biografskom filmu Poslovni klub Dalas iz 2013. godine.

 

Od 2006. godine se zabavlja sa brazilskom manekenkom i TV glumicu Kamilu Alves sa kojom se venčao 2012. u Teksasu.

 

Imaju srećan brak i troje dece dvojicu sinova: Livija i Livingstona i ćerku Vidu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

HOLIVUD IZGUBIO OMILJENU BUCKU! Rebel smršala čak 45 KG, pa otkrila CAKE kako se skida SALO! Evo šta radi kad joj se JEDE SLATKO

 

 

 

 

makonda-tracker