sunovrat

Od NAJLEPŠE na svetu i najveće ljubavi ― do sunovrata: Loši ljubavni izbori, poroci i operacije ostavili su ogroman trag

1

Iako je nekada Heder Loklir bila najpoželjnija žena na svetu, danas više ne liči na onu staru sebe.

Heder Loklir u mlađim danima
Heder Loklir u mlađim danimafoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekada je za verovatno najlepšu ženu Holivuda važila zanosna Heder Loklir, našoj publici najpoznatija po ulogama Semi Džo u seriji "Dinastija" i Amande Vudvard u seriji "Melrose Place", kao i u seriji "Spin city".

 

Prirodna lepotica, žena za kojom su muškarci uzdisali, a druge žene joj zavidele, punila je novinske stupce pričama o svojoj lepoti, pa se činilo da njeno mesto pod zvezdama niko ne može uzdrmati.

 

Međutim, njena slava, popularnost i pripadnost holivudskom džet-setu nisu bili toliko dugog daha. Naime, ona već godinama nije poznata samo po svojoj karijeri, već se nižu razni tračevi i ne tako pohvalne priče o ovoj glumici.

Ljubavni život i poroci

 

Ni u ljubavi nije imala previše sreće.

 

Loklir je bila udata za Tomija Lija, od kog se razvela 1993. godine. Nedavno je sadašnja supruga Tomija Lija otkrila da njegova najveća ljubav nije bila, kako se mislilo, Pamela Anderson, već upravo Heder.

 

Potom se ponovo udala, i to za gitaristu grupe Bon Džovi, Ričija Samboru. Posle razvoda od drugog supruga 2006. godine počeli su problemi.

 

 

Poznato je da ona već dugo nije samo glumica, već se bori i sa različitim porocima: od zavisnosti od alkohola do zavisnosti od narkotika. Heder je imala problema i sa zakonom, a mentalne i psihičke krize, kao i klinike za odvikavanje, nisu joj ostale nepoznanica.

 

Glumicu su hapsili zbog vožnje u alkoholisanom stanju, uzimala je i opijate, što su testovi pokazali, a, kako se pisalo, pijana se obračunavala s policijom. Navodilo se da je, samo dan nakon njenog izlaska iz pritvora, popila prekomernu dozu tableta, zbog čega je završila u bolnici.

 

Pisalo se da Heder ima vellikih problema sa zavisnošću od alkohola
Pisalo se da Heder ima vellikih problema sa zavisnošću od alkoholafoto: EPA/ARMANDO ARORIZO

Heder je, navodno, od 2019. godine "čista", a tvrdi da su za to zaslužni njen partner Kris i ćerka Ava. Ipak, ni veza s Krisom nije prošla bez lomova.

 

Prošle godine, nakon njenih potresnih snimaka, mediji su preneli da se ona vratila porocima nakon duge borbe za zdravlje.


Heder pije – rekao je za Daily Mail izvor blizak glumici. – Njena porodica je strašno zabrinuta. Svi se osećaju tako bespomoćno.


On je dodao da glumica preteruje s tekilom, koje "jednostavno ne može da se kloni", kao i da je Heder opsednuta svojim izgledom, pa je tako mnogo puta išla "pod nož" da bi sačuvala mladolik izgled.

 

Ovako ona danas izgleda:

 

1 / 5 Foto: JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Koje je pravo ime Eve Ras?

 

makonda-tracker