ŠTA MU SE DESILO?

Upali obrazi i vidno mršaviji: Nekad zavodnik, a danas neprepoznatlji - fanovi strahuju da se vratio porocima

0

Bivši verenik Korni Kardašijan zbunio je javnost svojim izgledom, a po svemu sudeći, izgleda da je preterao sa upotrebom jednog leka

Skot Disik, bivši verenik Kortni Kardašijan
Skot Disik, bivši verenik Kortni Kardašijanfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skot Disik pojavio se u četvrtak u Malibuu sa svojim 14-godišnjim sinom Mejsonom, kog je dobio sa bivšom verenicom Kortni Kardašijan.

 

Tog četvrtka, na dan njegovog viđenja sa Mejsonom, TV gledaoci su primetili kutije Munjara u Skotovom frižideru u poslednjoj epizodi Kardašijanovih.

 

Tokom premijerne epizode ​​pete sezone, Skot, 40, otvorio je frižider tokom ćaskanja sa Kloi Kardašijan i Kris Džener - nehotice otkrivši ono što je izgledalo kao dva paketa ovog leka koji se nalazi u vratima.

 

Skot Disik sa sinom Mejsonom
Skot Disik sa sinom Mejsonomfoto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poput nadaleko poznatog leka za mršavljenje Ozempik, Mounjaro je lek za dijabetes koji se takođe koristi da pomogne ljudima da izgube kilograme.

 

Skot je očigledno izgubio dosta kilograma od četvrte sezone, kada je imao problema sa leđima nakon gadne saobraćajne nesreće.

 

Skot Disik u frižideru drži lek Munjara
Skot Disik u frižideru drži lek Munjarafoto: HULU / Planet / Profimedia

 

Međutim, fanovi su se zabrinuli zbog Skotovog izgleda, te trahuju da se vratio starim porocima - bio je zavistan od droge i alkohola zbog čega je išao više puta na rehabilitaciju.

 

Skot i Kortni otpočeli vezu davne 2006. godine koja je trajala do 2015, kada ga je najstarija sestra Kardašijan ostavila na Dan nezavisnosti.

 

Njih dvoje su iz svoje ljubavi dobili troje dece ćerku Penelopi, sinove Mejsona i Reina.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

 

makonda-tracker