smela i elegantna

S dekolteom do pupka, bajkovita & nastala u mašti Viktorije Bekam: Severina je pronašla letnju haljinu koja ubrzava puls

1

Bele haljine sinonim su za romantičan letnji stil, a jedna od najlepših žena Balkana pronašla je kreaciju koja zahteva smelost, koje lepoj Seve nikad nije manjkalo

Vreme prolazi, a Severina - uvek zanosna!
Vreme prolazi, a Severina - uvek zanosna!foto: Severina, Severina Vučković

Popularna pevačica Severina i dalje je na odmoru u Francuskoj, odakle je već podelila nekoliko fotografija koje svedoče o njenom zasluženom opuštanju i odmoru, a sve prate i nezaboravne modne kombinacije.


Lepa Splićanka, kako mediji nazivaju hrvatsku pop zvezdu, boravi u mondenskom letovalištu Bijaricu, a za put je spakovala niz elegantnih i nezaboravnih modnih kombinacija.


Najveći utisak do sad ostavila je retro suknjom i topom brenda Dolce & Gabbana, a sada je predstavila romantično i šik izdanje britanske dizajnerke Viktorije Bekam.

Ona je pozirala u beloj maksi-haljini, ekstravagantnom modelu s tankim "špageti" bretelama, koji ima veoma smeo izrez između grudi.

 

Severina u haljini Viktorije Bekam na odmoru u Francuskoj
Severina u haljini Viktorije Bekam na odmoru u Francuskojfoto: Instagram / Severina

Gornji deo ove toalete oblikom podseća na latice i deo lepršave tkanine uokviruje figuru, dok donji deo pada pored tela suptilno ističući njegove konture.

 

Severina u haljini Viktorije Bekam na odmoru u Francuskoj
Severina u haljini Viktorije Bekam na odmoru u Francuskojfoto: Instagram / Severina

U pitanju je haljina iz ready to wear kolekcije za proleće i leto 2024. godine, a izrađena je od viskoze i satena. Zadnja strana je otvorena, uz izuzetak tanke trake u kojoj se spajaju bretele i koja pada niz leđa, a njena puna cena iznosila je 1.888 evra pre nego što je snižena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Severina na koncertu Brusa Springstina

 

makonda-tracker