sve je izvesnije

Najnoviji potez Džej Lo i Bena Afleka sluti na KRAJ: Par doneo odluku zbog koje se šuška da je "razvod neizbežan"

0

Čak 17 godina posle raskida veridbe, par se pomirio, ponovo ludo zavoleo i venčao, ali nepune dve godine kasnije priča se o njihovom rastanku. Sudeći po najnovijim vestima, greše svi koji se nadaju da je u pitanju samo marketinški trik...

Dženifer Lopez i Ben Aflek u braku su nepune dve godine
Dženifer Lopez i Ben Aflek u braku su nepune dve godinefoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Dženifer Lopez i Ben Aflek angažovali su navodno Santijaga Aranu, poznatog agenta koji se bavi prodajom nekretnina, kako bi prodali svoju luksuznu vilu koju su prošle godine kupili za čak 60 miliona dolara.


Par, koji navodno živi odvojeno već nekoliko nedelja, pazario je skupoceno imanje s kućom nakon što su zajedno obišli više od 80 vila kako bi pronašli savršen dom za svoju veliku porodicu jer oboje imaju decu iz prethodnih brakova.


Usred glasina da je za Džej Lo i Afleka "razvod neizbežan", neimenovani izvor je za TMZ izjavio da agent pokazuje kuću latino dive i holivudskog glumca oko dve nedelje, ali još uvek nije pronašao kupca.

Navodno par za svoju kuću traži 65 miliona dolara, a očekuju da će izgubiti milion dolara u odnosu na ono što su uložili prilikom renoviranja pred useljenje.


TMZ piše i da Džej Lo "već traži novu kuću", dok Aflek boravi u vili u Brentvudu, u blizini doma njegove bivše supruge Dženifer Garner, a mesečno plaća kiriju 100.000 dolara mesečno.

1 / 11 Foto: MLS / Planet / Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez konačno su pronašli imanje koje su smatrali savršenim prošle godine i platili kešom, a u pitanju je ogroman prostor s luksuznom nekretninom koja ima 17 spavaćih soba, garažu za 15 automobila i parking za 80, ogroman bazen....


Iako par i dalje ne potvrđuje da se razvodi, mediji pišu da ovaj potez sugeriše da u njihovom braku nešto ne funkcioniše, naročito nakon što je Džej Lo prošle nedelje otkazala planiranu koncertu turneju. Kako je istakla, ona želi da "provede vreme sa svojom decom, porodicom i bliskim prijateljima".

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek najpre su se tajno venčali u Las Vegasu, a potom organizovali romantičnu ceremoniju u Džordžiji
Dženifer Lopez i Ben Aflek najpre su se tajno venčali u Las Vegasu, a potom organizovali romantičnu ceremoniju u Džordžijifoto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Magazin In Touch preneo je nedavno da par koji su mediji ranije zvali Benifer ide na bračnu terapiiju, kao i da im podršku za očuvanje braka pruža Aflekova bivša supruga i poznata glumica Dženifer Garner.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Dženifer Lopez

 

makonda-tracker