GLASINE NE PRESTAJU

"Jako sam tužna i slomljena": Dženifer Lopez novom objavom podgrejala spekulacije o razvodu od Bena Afleka

0

Kako prenose strani mediji, postoje spekulacije da je turneja otkazana iz privatnih razloga

Dženifer Lopez otkazala turneju
Dženifer Lopez otkazala turnejufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer Lopez, poznata američka pevačica i glumica, nedavno je odlučila da otkaže svoju turneju kako bi se više posvetila svojoj porodici, deci i bliskim prijateljima, prema izveštaju časopisa People.

 

Na svojoj zvaničnoj stranici OntheJLo, Dženifer Lopez je podelila svoje emotivne reči u vezi sa teškom odlukom da otkaže svoju turneju.

 

- Iznad svega, jako sam tužna i slomljena što sam vas izneverila. Verujte mi, ne bih donela ovu odluku da nije bilo apsolutno neophodno, napisala je 54-godišnja umetnica.

 

- Obećavam vam da ću se iskupiti i da ćemo se uskoro ponovo okupiti. Volim vas sve mnogo. Do sledećeg puta..., dodala je Lopez.

 

Dženifer Lopez
Dženifer Lopezfoto: epa / Jose Mendez

Nakon objave, počele su brze spekulacije o vezi između ove objave i nagađanja o njenom navodnom razvodu od Bena Afleka, što je još više podstaklo znatiželju oko stvarnih razloga za otkazivanje turneje.

 

Turneja je bila planirana za period od juna do avgusta kao deo promocije njenog albuma "This Is Me... Now", koji je objavljen u februaru.

 

U međuvremenu, poslednjih nedelja Dženifer Lopez je bila angažovana na promociji svog novog filma "Atlas", dok je interesovanje javnosti posebno usmereno na njen brak sa Benom Aflekom. Tabloidi su počeli da pišu o navodnim poteškoćama u njihovom braku, sugerirajući da par živi odvojeno.

 

Međutim, u četvrtak su se zajedno pojavili u javnosti, fotografisani tokom mature Aflekove najstarije ćerke Vajolet, čak su se i držali za ruke. Ipak, mnogi su primetili njihove ozbiljne izraze lica, što je izazvalo nagađanja o stvarnom stanju njihove veze.

 

 

Kako navodi Variety, otkazivanje turneje nije posledica loše prodaje ulaznica. Dženifer Lopez je poznata kao izuzetno posvećen profesionalac i u prošlosti je održavala zakazane turneje čak i kada je imala zdravstvene probleme. Očigledno je da se radi o nečemu zaista ozbiljnom.

 

Iako su spekulacije o mogućem krahu njihovog braka sve prisutnije, ni Dženifer ni Ben do sada nisu dali javne komentare na tu temu. Poslednjih nedelja su se pojavljivali na različitim događajima odvojeno, što je dodatno podstaklo glasine i spekulacije u medijima.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker