tako je to sa džej lo

"Očigledno je koliko ga nervira": Kolega ismejao Dženifer Lopez njoj u lice, a njena reakcija je urnebesna

0

Latino diva uživa da priča o sebi i svom poreklu, pa jedva da je registrovala ponašanje glumca za koje fanovi kažu da izgleda kao da joj "ne da diše"

Dženifer Lopez i Sterling K. Braun prilikom intervjua
Dženifer Lopez i Sterling K. Braun prilikom intervjuafoto: Unilad, Printscreen TikTok

Dženifer Lopez, američka pevačica i glumica poznata i kao latino diva, često u svojim intervjuima ističe da potiče iz Portorika, a čini se da je nekim od njenih kolega dozlogrdilo da to slušaju.


Holivudska diva, koja se nedavno našla na meti podsmeha zbog toga što je pokazala da ne govori španski jezik na zavidnom nivou, ovih dana promoviše svoj novi film "Atlas".


Ona je dala brojne intervjue, često u društvu svojih kolega iz ovog ostvarenja, među kojima je i Simu Liu i Sterling K. Braun.

Prilikom nedavnog razgovra za Unilad, ovaj trojac je pričao o svom zajedničkom radu i nekim detaljima iz privatnih života, a u jednom trenutku je nastupila pomalo neprijatna scena.

 

Dženifer Lopez na Met gali
Dženifer Lopez na Met galifoto: Michael Stewart / INSTAR Images / Profimedia

Naime, na pitanje šta je njena omiljena hrana nakon napornog putovanja Džej Lo je odgovorila:


Ako to postoji, pa... Ja sam odrasla... Ja sam Portorikanka. Tako da su to pirinač i pasulj.


Sterlin Braun na to je napravio iznenađen izraz lica i rekao:


Jesi li ti Portorikanka? Nemoj da pričaš! Arroz, frijoles, a me gusta prženice!

@unilad The stars of Atlas share what their favorite comfort food is? 🍕🍗 Make sure to check out the full episode of In The Vault on UNILAD’s YouTube 📺 #UNILAD #atlas #inthevault #jlo #jenniferlopez ♬ original sound - UNILAD

Latino zvezda nije delovala kao da je primetila bilo šta čudno u njegovoj reakciji jer je bila usred priče o sebi i svom portorikanskom poreklu, ali društvene mreže preplavili su komentari da je glumac pokušao da ismeje Dženifer Lopez.


"Ne znam šta mu je skrivila, ali sad mi je još simpatičniji", "On je inače tako fin, ali očigledno ga Džej Lo mnogo nervira", "Ne da joj da diše tokom čitave promo turneje", "Sterling je bio njen obožavalac, ovo je odličan primer kad konačno upoznaš nekoga kome si se divio i shvatiš kakva je osoba u stvari".. neki su od komentara.

 

Dženifer Lopez promoviše film 'Atlas'
Dženifer Lopez promoviše film "Atlas"foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Braun je ranije pričao da je nekada bio veliki fan Dženifer Lopez i da ga je, štaviše, jednom prilikom devojka ostavila jer je gledao njen spot bez treptanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker