I DALJE SE PRIČA O NJIMA

''Ben misli da im je brak ISTROŠEN'': Izvor blizak holivudskom paru izneo nove detalje njihovog odnosa

0

Danima se nižu spekulacije o razvodu Bena i Džej Lo, a sada je još jedan izvor, navodno, podelio detalje iz njihovog odnosa

Glasine o razvodu Dženifer i Bena ne prestaju
Glasine o razvodu Dženifer i Bena ne prestajufoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Dženifer Lopez i Ben Aflek su sada "na dve potpuno različite strane" nakon što je njihova faza medenog meseca "prošla", izjavio je izvor navodno blizak ovom dvojcu.

 

Brak ovog para je opterećen stalnim glasinama o razvodu, a izvori bliski njima često podele po neku informaciju koja u javnosti samo podgreva ovakve spekulacije.

 

Ben i Džej Lo ovih dana "imaju malo prostora" da utvrde da li je veza "prava za oboje", izjavio je izvor za Us magazin.

 

U međuvremenu, glumac se očigledno ''ne slaže sa Dženiferinim životnim stilom'' i oseća da je brak istrošen, rekao je insajder, dodajući da je otac dvoje dece ''odjavljen'', prenosi pagesix.

 

Izvor je dodao da je dvojac, koji je sklopio brak 2022. godine, na dve potpuno različite stranice većinu vremena i da je njihova faza medenog meseca prošla.

 

- Oboje imaju zahtevne karijere koje često zahtevaju da budu u različitim gradovima, dodao je insajder.

 

 

Džej Lo je navodno počela da pojačava svoje radne obaveze i da se priprema za predstojeću turneju „This Is Me… Live“, koja počinje sledećeg meseca.

 

- Ona je veoma fokusirana na posao i previše mu se daje, rekao je izvor za pomenuti magazin, ali je dodao da se par razdvojio zbog sasvim drugačijeg stila i radnih obaveza.

 

- Vremenom je Dženifer i Benu postajalo sve teže da efikasno komuniciraju, a mali nesporazumi su prerasli u značajne rasprave.

Oni imaju fundamentalno različite pristupe sukobu, rekao je izvor.

 

Štaviše, upućeni tvrde da par ima različite pristupe roditeljstvu i finansijama, što je kasnije "pogoršalo" njihove bračne nevolje.

 

Glasine i nagađanja se iz dana u dan nižu, ali ovaj dvojac se i dalje nije izjasnio tim povodom.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker