kako je ovo moguće?

Proslavio je 60. rođendan, ali NIKAD ne biste rekli: Zbog kanske fotografije lepotana iz 90-ih proverićete kalendar

0

Čuveni glumac trenutno promoviše svoj novi film, u kom igra Marlona Branda, a iako možda nije dostigao status ove legende – dame ga smatraju nejgovim dostojnim naslednikom

Met Dilon i Kameron Dijaz u filmu 'Ima nešto u vezi Meri' (1998)
Met Dilon i Kameron Dijaz u filmu "Ima nešto u vezi Meri" (1998)foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Na juče završenom 77. Kanskom festivalu videli smo veliki broj poznatih faca iz Holivuda, a među njima se našao i glumac Met Dilon, koji je promovisao svoj novi film "Biti Marija", novom biografskom ostavrenju o karijeri i životu slavne glumice Marije Šnajder.


Dilon u ostvarenju Džesike Palud igra Marlona Branda, a iako nikada nije dostigao uspeh i obožavanje u kojima je uživao njegov stariji kolega – bez sumnje stari bolje.


Met Dilon u februaru je proslavio 60. rođendan, a njegove najnovije fotografije iz Kana nateraće vas da proverite ovaj podatak, jer glumac izgleda skoro isto kao tokom osamdesetih i devedesetih, kada je stekao najveću slavu.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Popularni glumac rođen je u Nju Rošelu, u saveznoj američkoj državi Njujork 1964. godine, kao drugo od šestoro dece.

Otkrila ga je Džejn Bernstin, koja je bila poznata lovkinja na talente i pomogla mu da dođe do svoje prve uloge – u tinejdžerskoj drami "Preko ivice" (1979).

 


Odmah je Met Dilon skrenuo na sebe pažnju publike, naročito ženskog dela, a u narednim decenijama igrao je u veoma uspešnim filmovima, uključujući "Autsajdere" (1983), "Rumble Fish" (1983), "Lepe devojke" (1996), "Ima nešto u vezi s Meri" (1998), "Svakog gosta tri dana dosta" (2006), "Kuća koju je Džek sagradio" (2018), "Asteroid Siti" (2023)...

 

Met Dilon na dodeli Oskara 2006. godine
Met Dilon na dodeli Oskara 2006. godinefoto: EPA/ARMANDO ARORIZO

Uvek se trudio da sačuva svoju privatnost od medija i ne živi kao tipična holivudska zvezda, ali nije uspeo da sakrije ljubav s koleginicom Kameron Dijaz, s kojom je proveo tri godine tokom devedesetih.

 

Potom je od 2014. do 2024. bio u vezi s koerografkinjom Robertom Mastromikele, a nije poznato je li trenutno zaljubljen.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

U čemu je tajna mladolikog izgleda Breda Pita?

 

makonda-tracker