novo poglavlje

Pričala je sama sa sobom uznemirena: Godinu dana posle potresnog snimka, najlepša glumica 90-ih nastavlja dalje

0

Nekada žena čije lice svi znaju, a danas samo senka zvezde kakva je bila, lepotica iz čuvene serije ponovo se vraća pred kamere

Heder Loklir prošle godine u ovo vreme
Heder Loklir prošle godine u ovo vremefoto: PageSix/YouTube Printscreen

Američka glumica Heder Loklir (62) jedna je od žena koje su obeležile devedesete, na prvom mestu ulogom u seriji "Melrouz plejs", a potom i nizom uspešnih projekata koji su bili gledani širom sveta.


Usledio je, međutim, veoma težak period za nju, tokom god se borila protiv zavisnosti, a prošle godine planetu su obišli njeni potresni snimci.


Heder je na njima u julu prošle godine hodala dezorijentisano ivicom zgrade, pričala sama sa sobom na stepenicama dok je listala rokovnik i izgledala veoma uznemireno.

 


Pre dve nedelje je fotografisana u daleko boljem stanju, a ona izgleda zdravo, vedro i kao da konačno ima konce u svojim rukama.

Glumica je uslikana u Los Anđelesu nakon što je otkriveno da će biti snimljen nastavak serije "Melrouz plejs", u kom će ona ponovo igrati lik Amande Vudvord. Ležerno odevena, Heder je nosila u naručju svog ljubimca nakon što je izašla iz svog automobila i osmehom je pozdravila paparace.

 

Heder Loklir uslikana posle duže pauze
Heder Loklir uslikana posle duže pauzefoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Heder Loklir rođena je 1961. godine u Los Anđelesu, gde je mlada počela da se bavi modelingom, a već osamdesetih zabeležila je prve televizijske uloge. Pojavila se potom u drugoj sezoni "Dinastije", filmu "Potpaljivačica" s Dru Barimor i još nekoliko zapaženih projekata, ali najveću popularnost donela joj je uloga u "Melrouz plejsu".


Ona je, inače, od 1986. do 1993. godine bila u braku s Tomijem Lijem, članom grupe Mötley Crüe, a potom se 1994. udala za rokera Ričija Samboru, s kojim je dobila ćerku Avu. Par se razveo 2006. godine, a Heder je u narednim godinama često imala probleme sa zdravljem i zakonom.

 

Heder Loklir obeležila je osamdesete i devedesete svojim ulogama i lepotom
Heder Loklir obeležila je osamdesete i devedesete svojim ulogama i lepotomfoto: Supplied By Globe Photos, Inc / Zuma Press / Profimedia

Pisalo se tako 2008. godine da je pokušala da oduzme sebi život, lečila se od anksioznosti i depresije, uhapšena je zbog vožnje pod dejstvom narkotika i alkohola, fizički je nasrnula na svog dečka, policajca, jednog medicinskog radnika... Prošle godine, nakon njenih potresnih snimaka, mediji su preneli da se ona vratila porocima nakon duge borbe za zdravlje.


Heder pije – rekao je za Daily Mail izvor blizak glumici. – Njena porodica je strašno zabrinuta. Svi se osećaju tako bespomoćno.


On je dodao da glumica preteruje s tekilom, koje "jednostavno ne može da se kloni", kao i da je Heder opsednuta svojim izgledom, pa je tako mnogo puta išla "pod nož" da bi sačuvala mladolik izgled.

 

Heder Loklir danas izgleda neprepoznatljivo
Heder Loklir danas izgleda neprepoznatljivofoto: LP / Coleman-Rayner / Profimedia

Navodno je u pokušaju da smrša počela da koristi lek ozempik, koji je namenjen dijabetičarima i ne bi smeo da se upotrebljava kao sredstvo za mršavljenje.


Na rehabilitaciji je do 2019. godine bila više od 20 puta, pisali su mediji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Znate li pravo ime Eve Ras?

 

makonda-tracker