moglo je da bude ozbiljno

U Kanu skandal oko haljine sa Hristovim likom: Glumica se pokoškala sa članicom obezbeđenja na čuvenom stepeništu

0

Nekoliko dana nakon što je bila upletena u incident s američkom pevačicom Keli Roland, ista pripadnica obezbeđenja ušla je u okršaj s dominikanskom glumicom, ali sada je bilo burnije

Masijel Taveras na zatvaranju Kanskog festivala
Masijel Taveras na zatvaranju Kanskog festivalafoto: Telling Truth/YouTube Printscreen

Poznata manekenka i glumica Masijel Taveras juče je prošetala crvenim tepihom na zatvaranju 77. Kanskog festivala, ali kući ne ide noseći lepe uspomene na ovaj događaj.


Ona je odgurana sa čuvenih stepenica ispred Palate festivala i kongresa, a uklonila ju je ista pripadnica obezbeđenja koja je imala sukob s pevačicom Keli Roland pre nekoliko dana.


Nakon što je radnica obezbeđenja pokušavala da pomeri dominikansku glumicu, Taverasova je toliko pobesnela da je gurnula ovu ženu.

 

Sve se dogodilo nakon što je Masijel Taveras pokušala da razmota šlep svoje haljine nazvane "Hrist", dugačak skoro pet metara, na kom je bio prikazan lik Isusa Hrista. Dok je Masijel želela da namesti haljinu i fotografiše se na stepeništu, pripadnica službe koja brine ze bezbednost ušla je s njom u raspravu i potom fizički pokušala da je pomeri.


Masijel Taveras je, inače, nosila haljinu brenda Giannina Azar, a Hristov portret je ručno oslikao Jan Paez.

 

 

Pravila ponašanja na stepeništu Kanskog festivala


Nije poznato zbog čega je žena iz obezbeđenja po cenu incidenta požurivala Keli Roland i Marsijel Taveras, ali se zna da se poznate ličnosti uglavnom ne zadržavaju dugo na crvenom tepihu Kanskog festivala.


Protokol nalaže da nova "tura" slavnih dođe kad prethodna završi s fotografisanjem i uđe u Palatu, zastajkući na nekoliko tačaka za poziranje.

1 / 10 Foto: (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Potom se penju uz 24 kanske stepenice, odvajajući tek trenutak da mahnu s vrha stepeništa, gde ih pozdravljaju direktori festivala.


Smešno je jer postoji mnogo pravila – svojevremeno je otkrio režiser Jorgos Lantimos. – Moraš da hodaš u redu. Oni ti govore kada se okreneš, na koji način da se okreneš. To je veoma zabavna, vesela, smešna i neobično čudna situacija.


Ipak, nije poznato postoji li određeno vreme koje je slavnima dozvoljeno da provedu na crvenom tepihu i imaju li određene ličnosti i brendovi prioritet.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker