uskoro puni 60 godina

Ona NIJE uspela samo zbog lepote – ali je svakako ČUDO OD ŽENE: Najnovije fotografije Monike Beluči MORATE da vidite

0

Glumica poznata po svedenom i nešto konzervativnijem stilu proteklih godina, pozirala je u toaleti koja ističe njene obline i otvoreno pričala o tome kako prihvata starenje

Monika Beluči na crvenom tepihu
Monika Beluči na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Italijanska glumica Monika Beluči, jedna od zvanično najlepših žena u istoriji svetske kinematografije, nastavlja da oduševljava svojom lepotom i danas, u 60. godini.


Slavna glumica, koja ne krije tajne svoje lepote, poznata je po bujnim oblinama i jednostavnom, ponekad čak konzervativnom stilu, ali sada je rešila da istakne svoje atribute u novom editorijalu.


Ona je pozirala za špansko izdanje modnog magazina Elle i još jednom pokazala zbog čega je žena koja ne prestaje da izaziva divljenje.

Monika je za ovu priliku odevena u nešto smelije izdanje od onih u kojima je viđamo proteklih godina – crno-krem haljinu modne kuće Nina Ricci, iz kolekcije za proleće i leto 2024. godine.

 

Glumica je pozirala u crnoj kreaciji potpuno pripijenoj uz telo do butine, odakle počinje asimetrično prišivena krem tkanina, koja pada i prati je u vidu šlepa.


Toaleta sirena-kroja grli Monikine prepoznatljive obline i naglašava da njenu figuru, a tu su i potpuno gola leđa, koja dodaju senzualnost ovom look-u.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)


U ekskluzivnom intervjuu koji prati ove fotografije, Italijanka je pričala otvoreno o tome kako mirno prihvata normalan proces starenja.


Ja sam kao i svi ostali: govorim sebi da je beskorisno ići protiv nečega što je moćnije od mene. Ako vreme prolazi, to znači da ste srećni što ste još uvek tu – rekla je ona.

 


Biološko starenje ima svoje posledice i više ne uživamo u prednostima mladosti – napomenula je glumica. – Postoji fizička, prirodna transformacija i dolazi vreme kada to morate da pruhvatite. Važno je da nastavim da se osećam dobro i radim stvari koje volim i koje me stimulišu.


Iako je reč "lepota" nešto što vam prov pada na pamet kad pomislite na nju, Monika Beluči insistira na tome da je uspeh postigla uz mnogo više od toga.


Imam 59 godina i još uvek radim, tako da mislim da se ne radi samo o lepoti. Početna radoznalost nestaje ako iza nje ne stoji nešto drugo – naglašava glumica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sloboda Mićalović o dolasku Monike Beluči u Čortanovce

 

makonda-tracker