prelepo

Brišu višak na stomaku i bokovima: Tri letnja autfita Ketrin Zite Džons koji vam mogu poslužiti kao inspiracija

0

Ketrin Zita Džons je u manje od 48 sati potpuno očarala sa svoja tri letnja izdanja. 

Ketrin Zita Džons je u dva dana oduševila sa tri stajlinga
Ketrin Zita Džons je u dva dana oduševila sa tri stajlingafoto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Jedna od najlepših svetskih glumica Ketrin Zita Džons već godinama je u srećnom braku sa legendom Holivuda - Majklom Daglasom. 

 

Iako su mnogi bili sumnjičavi zbog velikog generacijskog jaza, Majkl i Ketrin su odeleli svemu i uživaju u svojoj bajci.

 

A trenutno su na odmoru u Italiji, gde je Zita Džons za svega dva dana prošetala tri autfita za modne udžbenike, u kojima se već sigurno nalaze neka od njenih ranijih izdanja.   

 

Zanosna glumica je prvo uslikana dok je sa mužem bila na ručku sa prijateljima koje su ugostili na njihovoj jahti u Portofinu, koji ima jedno od najlepših primorja na italijanskoj obali. 

 

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas su na odmoru u Italiji
Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas su na odmoru u Italiji foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za tu priliku je odabrala kratku belu čipkastu haljinu, koja je imala upadljiv V izrez. 

 

Nakon ručka i malog predaha, vesleo je društvance se odlučilo da ode na večeru u jedan lokalni restoran.  

 

Ketrin je imala potpuno novu kombinaciju za tu priliku. Sad je obukla dugačku haljinu bez rukava, ljubičatse boje, sa dubokim dekolteom. Od obuće je nosila espadrile sa visokom petom, koje malo izdužuju figuru.

 

Sutradan, Majkl i Ketrin su opet uslikani kad su krenuli na večeru, samo u jedan drugi restoran. Ketrin se opet odlučila za dugačku halljinu se dubokim dekolteom, samo je ljubičastu, zamenila sa belo plavim nijansama. 

 

1 / 5 Foto: Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Gledajući ova tri autfita lako se daju primetiti dve stvari. Prva je da Zita očigledno voli da ima malo dublji dekolte na svojim haljinama, a druga da su sva tri komada koja je nosila u poslednjih 48 sati bila malo šira i opuštenija na struku.

 

Takvi modeli imaju magičnu moć da sakriju višak na stomaku i bokovima u slučaju potrebe, pa ih neke dame biraju i zbog toga. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker