nije imao meru

Kako je Bred Pit uništio drugi brak Dženifer Aniston? Nikad nije izgledala srećnije, a onda je umešao prste i PRETERAO

1

Glumica Dženifer Aniston je, prvi put nakon razvoda od Breda Pita, izgledala zaista zadovoljno u svom drugom braku, ali ni on nije potrajao

Džastin Teru i Dženifer Aniston zajedno su proveli šest godina
Džastin Teru i Dženifer Aniston zajedno su proveli šest godinafoto: EPA-EFE/PAUL BUCK

Proslavljena američka glumica Dženifer Aniston (54), najpoznatija kao Rejčel iz serije "Prijatelji", uvek je bila tajnovita po pitanju svog privatnog života, ali je poznato ko su bile njene najveće ljubavi.


U pitanju su njeni muževi, a glumica je do sad imala dva braka.


Najpre je od 2000. do 2005. godine bila udata za kolegu Breda Pita, od kog se razvela nakon što ju je na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" prevario sa Anđelinom Džoli, a zatim je od 2015. do 2017. bila u braku s glumcem Džastinom Teruom.


Nakon što joj je Pit slomio srce, glumica je imala nekoliko veza, a od 2011. godine je ljubila Džastina, koji joj je u tom trenutku bio dugogodišnji prijatelj.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/PAUL BUCK

 

Par se verio 2013, venčali su se dve godine kasnije na maloj i intimnoj ceremoniji, ali je brak trajao samo još dve godine.


Danas su oni u sjajnim odnosima i više puta su viđeni zajedno nakon razvoda, nasmejani i zagrljeni, ali mediji su svojevremeno pisali da je Džastinu Teruu bilo vrlo teško pred kraj njihove ljubavi i da je za sve kriv Bred Pit. Štaviše, navodno je upravo on razlog za krah njihovog braka.

 

Kako je pre nekoliko godina pisao Mirror, problem je bio u tome što je Dženifer ostala u dobrim odnosima s bivšim suprugom Bredom Pitom, odnosno u tome što se on osećao slobodno da joj šalje poruke. Navodno, on joj je pisao "Izgledala si tako lepo večeras" i "Već mi nedostaješ", a Teru je pročitao sve ove lepe reči koje je glumac upućivao bivšoj supruzi.


Nakon što su se pre nekoliko godina pojavile glasine da se između Dženifer i Breda ponovo nešto dešava, izvor blizak njenom drugom mužu istakao je da glumcu ponovo nije lako.

 

Bred Pit i Dženifer Aniston bili su u braku do 2005. godine
Bred Pit i Dženifer Aniston bili su u braku do 2005. godinefoto: SCOTT NELSON / AFP / Profimedia

On po prirodi nije ogorčen momak, ali glasina da se ona vratila Bredu ga je prilično pogodila i narušila mu ego. Džastin je deo njihovog braka proveo osećajući se kao nekakva zamena za njenog bivšeg, ali ona ga je uveravala da to nije slučaj – rekao je tada neimenovani izvor. – Sada se ispostavilo da je bio u braku i to ga je povredilo.


Ipak, koliko je poznato, od pomirenja Breda Pita i Dženifer Aniston nema ništa, a nije poznato kako danas glumac gleda na popularnog kolegu.

 

 

makonda-tracker