novi detalji

Tek posle ovoga je otišla: Anđelina Džoli kaže da je nasilje u braku s Bredom Pitom počelo mnogo pre incidenta u avionu

0

Kako se navodi u novoj dokumentaciji, glumica tvrdi da je fizičko zlostavljanje u braku s Pitom trpela mnogo pre nego što je došlo do putovanja koje je stavilo tačku na njen brak

Bred Pit i Anđelina Džoli na dodeli Oskara
Bred Pit i Anđelina Džoli na dodeli Oskarafoto: EPA / MIKE NELSON

Brak Anđeline Džoli i Breda Pita raspao se u septembru 2016. godine, a uglavnom se kao prelomna tačka navodi incident u avionu.


Tada je glumac navodno bio nasilan prema supruzi, za šta je imala i dokaze u vidu modrica, polivao ju je pivom, vređao...


Međutim, Anđelina Džoli tvrdi da je fizičko nasilje u njenoj porodici "počelo mnogo ranije", pokazala je dokumentacija u koju je imao uvid Page Six.


U četvrtak je pravni tim glumice izneo nove tvrdnje kako bi dokazali da je Pit odbio da dopusti Džolijevoj da proda svoj deo vinarije Chateau Miraval u Francuskoj ukoliko ona ne potpiše ugovor o poverljivosti.

Dok je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Džolijeve počela mnogo pre porodičnog putovanja avonom iz Francuske u Los Anđeles u septembru 2016, ovaj let je bio prvi put da je fizičko zlostavljanje usmerio i na decu. Džolijeva ga je tada odmah napustila – navodi se u papirima.

 

Bred Pit i Anđelina Džoli na dodeli Oskara
Bred Pit i Anđelina Džoli na dodeli Oskarafoto: EPA/MIKE NELSON

Sudeći po ovoj dokumentaciji, glumac je želeo da se ona "obaveže ugovorom" na ćutanje nakon što je 2021. otkrio da je podnela zapečaćene papire koji se sastoje od "mejlova, sažetaka očekivanog svedočenja porodice i drugih dokaza" kako se rešio spor oko starateljstva nad decom.


U to vreme, glumac je pristao da kupi Anđelinine deonice u francuskj vinariji, ali je navodno odustao jer se plašio da bi zapečaćena dokumentacija njegove bivše supruge mogla da postane javna, piše u papirima.

Gospodin Pit je odbio da kupi deo gospođe Džoli kada je ona odbila da je ućutka ugovor o poverljivosti – kaže njen advokat Pol Marfi za Page Six i dalje navodi da je glumac potom tužio Džolijevu i doveo u pitanje zašto mu je taj ugovor o poverljivosti toliko važan.

 

Bred Pit i Anđelina Džoli
Bred Pit i Anđelina Džolifoto: EPA/JENS KALAENE

Nodi dokumenti otkrivaju i da Anđelina Džoli "nikad nije tužila" svog bivšeg muža jer je verovala da je najbolje da on porihvati odgovornost i pomogne porodici da se oporavi od posttraumatskog stresa koji je izazvao.


Predstavnici Breda Pita još uvek nisu prokomentarisali ove navode. Ipak, izvori bliski njemu za pomenuti portal kažu da Džolijeva "kontinuirano pokušava da odvrati pažnju od pravnih gubitaka nudeći nerelevantne ili netačne informacije" u daljim sudskim podnescima.


Svaki put kad izgubi, postoji obrazac. Ona se i dalje vraća na ovo, a tu nema ničega novog – kaže izvor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Je li ovo tajna Breda Pita?

 

makonda-tracker