izraz lica sve govori

Posle NIZA UVREDA — ODAVNO nije bila ovakva: Anđelina Džoli PRVI PUT viđena nakon što su se deca okrenula protiv Breda

2

Nakon što je Paks Džoli Pit uputio gnusne reči svom ocu Bredu Pitu, a Zahara odbila da koristi njegovo prezime, fotografisana je i Anđelina.

Anđelina Džoli fotografisana u Milanu
Anđelina Džoli fotografisana u Milanufoto: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U porodicama Džoli i Pit već godinama su odnosi više nego zategnuti, nakon što su se Anđelina Džoli i Bred Pit rastali, ali sada su veliku ulogu u tome dobila i njihova deca.

 

Kada je ovih dana usvojena ćerka Zahara primljena u sestrinstvo, ona se okupljenima predstavila kao Zahara Marli Džoli, namerno izostavivši prezime Pit. Potom je usledio snažan potez Paksa Džolija Pita, koji je ocu "čestitao" Dan očeva na najpogrdniji način.

 

Učinio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je**no grozno ljudsko biće — napisao je Paks.

Paks je takođe ispričao kako je porodica "drhtala od straha" zbog njega.

 

Po pitanju ove situacije, Bred je odlučio da se ne oglašava. Kako su rekli njegovi prijatelji, Pit ima "veliko poštovanje" prema svoj svojoj deci i da mnogo govori to što "on bira da održi dostojanstvenu tišinu" o ovoj situaciji.

 

Prijatelji Breda Pita otkrili su novinarima da Anđelina radi sve kako bi decu otuđila od njega, a sada se pojavila po prvi put nakon optužbi i čini se da je odlično raspoložena!

 

Anđelina Džoli uslikana je u odličnom rasoloženju prvi put nakon Paksovih optužbi
Anđelina Džoli uslikana je u odličnom rasoloženju prvi put nakon Paksovih optužbifoto: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sa filmskom ekipom fotografisana je na večeri u Milanu, a među okupljenima bio je i reditelj Pablo Larin. Ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon optužbi da čini sve da odvoji i usvojenu i biološku decu od Breda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zaharajp

 

Anđelina je bila lepa, elegantna, obučena u dizajnerske komade i nasmejana više nego inače.

 

U svakom slučaju, čini se da se ona optužbama na Bredov račun ne zamara, već radi na novom filmu u kome će odglumiti slavnu opersku divu Mariju Kalas.

 

 

Nasmejana Anđelina Džoli
Nasmejana Anđelina Džolifoto: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

To će biti njen povratak posle filmske pauze duže od decenije, a zbog ovog filma Anđelina boravi u Evropi poslednjih meseci.

 

Bonus video

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker