ispovest

Zbog stresa je bila u STRAŠNOM STANJU: Anđelina Džoli priznala šta je doživela dok joj se raspadao brak

0

Šest meseci pre nego što je konačno rekla "zbogom" Bredu Pitu, Anđelina Džoli dobila je vrlo neobičnu dijagnozu

Anđelina Džoli i Bred Pit razišli su se 2016. godine
Anđelina Džoli i Bred Pit razišli su se 2016. godinefoto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

U septembru 2016. svet je bio šokiran vešću da se Anđelina Džoli i Bred Pit, najlepši i najobožavaniji par u Holivudu, razvodi.


Posle više od decenije koju su proveli zajedno, od toga samo dve godine u braku, i nakon što su izgradili veliku porodicu, uz troje biološke i troje usvojene dece, oni su rešili da se raziđu.


Budući da su oboje uvek čuvali svoju privatnost, malo ko je očekivao buru koja je usledila – optužbe za nasilje, testiranje na drogu, dugogorišnju borbu za starateljstvo, da će usvojena deca para odreći očevog prezimena...

Anđelina Džoli imala Belovu paralizu pred razvod

 

Anđelina Džoli od tada je veoma retko pominjala svoj razvod od Pita, glumica je u novom intervjuu koji je dala za WSJ Magazine dala ekskluzivni intervju u kom je otkrila mnogo toga o čemu ranije nije pričala. Jedna od stvari koje smo saznali jeste i kako je organizam Anđeline Džoli reagovao na stres s kojim je živela dok je bila s Bredom u braku.


Moje telo snažno reaguje na stres. Nivo šećera u krvi mi ide gore-dole. Iznenada sam dobila Belovu paralizu šest meseci pre mog razvoda – ispričala je.

 

Šta je Belova paraliza?

 

Anđelina Džoli 6 meseci pre razvoda, tokom posete Atini
Anđelina Džoli 6 meseci pre razvoda, tokom posete Atinifoto: VASILIS VERVERIDIS / Alamy / Alamy / Profimedia

Belova paraliza je stanje koje podrazumeva privremenu paralizu lica, odnosno nemogućnost kontrole mišića lica na strani koja je zahvaćena, a retko i na obema stranama.

 

Mogu se javiti i trzanje mišića, slavbost ili potpuni gubitak sposobnosti pomeranja jedne ili obeju strana lica. Uz to se mogu javiti i spuštanje kapaka, promena ukusa i bol oko uha.

 

Kako je Anđelina Džoli izgledala u tom periodu?

 

Anđelina Džoli posle sastanka s premijerom Grčke u martu 2016. godine
Anđelina Džoli posle sastanka s premijerom Grčke u martu 2016. godinefoto: VASILIS VERVERIDIS / Alamy / Alamy / Profimedia

Anđelina Džoli pojavljivala se često u javnosti u tom periodu, a šest meseci pre nego što su Bred Pit i ona saopštili da se razvode uslikana je tokom posete Atini, gde je boravila kao ambasadorka Komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice.

 

Prema pisanju medija, u tom periodu su bile primetne promene na glumičinom licu, naročito oko usta i u predelu jednog obraza, koji se blago "spustio".

 

BONUS VIDEO

Anđelina Džoli i Bred Pit dali bosanskom glumcu ideju da sve stavi na papir

 

makonda-tracker