nezamislivo

Strategija da je podstaknu da smrša bila je – PONIŽENJE: Oskarovka se prisetila bizarne situacije s početka karijere

0

Kako bi je ubedila da što pre izgubi 15 kilograma, jedna producentkinja naterala je mladu glumicu da učestvuje u gotovo ritualnom, nezamislivom "postrojavanju"

Dženifer Lorens paparaci često viđaju na ulicama Njujorka u ležernim modnim izdanjima
Dženifer Lorens paparaci često viđaju na ulicama Njujorka u ležernim modnim izdanjimafoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lorens jedna je od umetnica čiji je talenat dobro poznat – na kraju krajeva ona je druga najmlađa dobitnica Oskara za najbolju glumicu, koji je osvojila sa samo 22 godine.


Gledali smo je u brojnim uspešnim ostvarenjima, poput "U dobru i u zlu", "Američke prevare", "Majke!" i mnogih drugih, a njen veliki talenat otvorio joj je mnoga vrata.


Međutim, i prema tako nadarenim glumicama Holivud ume da bude veoma surov, pa je Dženifer svojevremeno doživela ogromno poniženje.

Kako je glumica ispričala na događaju Women in Hollywood, u organizaciji časopisa Elle 2017. godine, jednom prilikom su joj, na početku njene karijere, producenti rekli da hitno izgubi 15 kilograma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jenniferlawrenceoffical__


Ne samo što je dobila instrukcije da smrša tako mnogo za kratko vreme, već su pronašli i vrlo bizaran, ponižavajući način da je "motivišu". Naime, Dženifer Lorens ispričala je da je odvedena na "obnaženo postrojavanje".


U to vreme me je producentkinja naterala da stanem gola među pet žena koje su bile mnogo, mnogo mršavije od mene – rekla je oskarovka. – Stale smo rame uz rame, samo s trakama na našim intimnim delovima. Posle tog ponižavajućeg i degradirajućeg postrojavanja, rekli su mi da treba da koristim svoje golišave fotografije kao inspiraciju na dijeti.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Tada je otkrila i da je jedna njena koleginica izgubila posao jer nije uspela da smrša brzo, ali nije želela da je imenuje.


Lorensova se prisetila i da je jednom producentu rekla da misli da nije fer što se od nje traži da smrša tako brzo, na šta je on odgovorio da "ne zna zašto svi misle da je ona tako debela" kada on misli da je Dženifer "sasvim j*****vna", dok ju je jedan pitao da igra u filmu za odrasle.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Porodični psiholog o posledicama nasilja

 

makonda-tracker