ne prestaju!

Zbog reakcije ljudi, glumica je morala da OBRIŠE ove fotografije: Godinama joj se smeju, a ona ne krije koliko to boli

0

Iako je veoma uspešna i ostvarena mlada žena, glumica se neretko nađe u situaciji da je povrede negativni komentari

Selena Gomez na Beverli hilsu
Selena Gomez na Beverli hilsufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i glumica Selena Gomez (31) najpraćenija je žena na društvenoj mreži Instagram, gde fanovi prate svaki njen korak i detalj njenog života, a među njenim pratiocima ima i onih koji nisu dobronamerni.


Zbog toga je zvezda serija "Samo ubistva u zgradi" (engl. Only Murders in the Building) više puta bila na meti neprijatnih i negativnih komentara, a sada ih je bilo toliko da je Selena bila primorana da obriše svoje najnovije fotografije.


Glumica je, naime, podelila dva nešto slobodnija selfija, na kojima su istaknute njene obline u dekoltiranom topu, a nakon što su njen profil preplavile uvrede, ubrzo ih je uklonila.

 

Selena Gomez na fotografiji koju je potom obrisala nekoliko sati kasnije
Selena Gomez na fotografiji koju je potom obrisala nekoliko sati kasnijefoto: SELENA GOMEZ / INSTAGRAM

To nije sprečilo one koji su ih već sačuvali da ih dele na društvenim mrežama i ismevaju Gomezovu.


Selena je već godinama žrtva verbalnog nasilja i bodyshaming-a na internetu, a i sama je priznala da je povremeno zabole komentari. Zbog toga se u više navrata pravdala, objašnjavala da "zadržava tečnost", koristi brojne lekove...

 

Selena Gomez na fotografiji koju je potom obrisala nekoliko sati kasnije
Selena Gomez na fotografiji koju je potom obrisala nekoliko sati kasnijefoto: SELENA GOMEZ / INSTAGRAM

Tako je u januaru ove godine podelila svoju staru fotografiju s plaže uz komentar da je svesna da "više nikad neće izgledati tako", a naglašava i da "nije savršena, ali se ponosi time ko je".

Ponekad zaboravim da je okej biti ja – istakla je Selena Gomez na Instagramu pre nekoliko meseci.

 

Selena Gomez na dodeli Emija
Selena Gomez na dodeli Emijafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Selena, inače, boluje od lupusa, zbog kog joj je 2017. godine urađena transplantacija bubrega, koji joj je donirala prijateljica Fransija Raisa. Zbog toga će do kraja života koristiti jaku terapiju, koja povremeno može da se odrazi i na njen izgled. Uz to pati i od anksioznosti i depresije, a 2020. saopštila je da je dobila i dijagnozu bipolarnog poremećaja.


Želim da ohrabrim sve koji su posrmaljivani zbog onoga kroz šta prolaze, jer niko ne zna njihovu pravu priču... Vi ste prelepi i divni – poručila je jednom prilikom Selena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


Ja nisam model, nikad neću biti – rekla je jednom prilikom. – Hvala vam što me podržavate i razumete, a ako nije tako... idite. Iskreno, ne verujem u posramljivanje ljudi zbog njihovog izgleda ili bilo čega drugog.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Hit objašnjenje Nataše Bekvalac zašto nema Tviter

 

makonda-tracker