telo prave žene

"Danas sam shvatila da nikad više neću izgledati ovako..." Glumica podelila dve fotografije koje sve žene treba da vide

1

Popularna glumica podelila je svoju staru fotografiju s plaže i jednu koja je nastala nedavno i uputila važnu poruku obožavaocima

Selena Gomez s fanovima
Selena Gomez s fanovimafoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američka pevačica i glumica Selena Gomez proteklih godina često je bila na meti negativnih komentara zbog svog izgleda, a mnogi su komentarisali da ona više ne izgleda kao u godinama kada se proslavila.


Oni, međutim, zaboravljaju da je Selena stekla svetsku slavu dok je još bila tinejdžerka, dok je danas žena u tridesetim godinama, kao i da vodi višegodišnju borbu protiv lupusa, zbog kog će do kraja života koristiti terapiju.


Ipak, ona svakako važi za jednu od najlepših žena u Holivudu i velika je inspiracija svojim obožavateljkama, a sada je podelila još jednu lekciju – kako prihvatiti i voleti sebe.

Selena je na Instagramu pre nekoliko dana podelila dve svoje paparaco fotografije s letovanja – jednu iz tinejdžerskih godina i jednu noviju. Razlika na njima je očigledna jer je na prvoj ona bila tek devojčurak, a danas je zrela žena.


Danas sam shvatila da više nikad neću izgledati ovako... – napisala je Selena, a potom pored svoje novije fotografije dodala:


Nisam savršena, ali sam ponosna jer sam to što jesam... Ponekad zaboravim da je okej biti ja.


Selena Gomez je više puta pričala o negativnim komentarima s kojim se susretala tokom karijere, a jednom prilikom je istakla da je u jednom periodu imala osećaj da javnost jedva čeka da pronađe "nešto čime će je uništiti".

 

Selena Gomez uvek je na meti komentara - i pozitivnih i negativnih
Selena Gomez uvek je na meti komentara - i pozitivnih i negativnihfoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ona već neko vreme zagovara body positivity, odnosno promoviše pozitivan pogled na telo bez obzira na njegovu veličinu, boju, oblik ili fizičke sposobnosti. Tako je pre izvesnog vremena na TikToku podelila snimak na kom odbija da uvuče stomak.


Dosta s tim! Pravi stomaci se vraćaju i to je u redu!

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Trik Selene Gomez za nanošenje maskare na donje trepavice

 

makonda-tracker