njen stil

Gola haljina optočena STOTINAMA HILJADA ŠLJOKICA: Selena Gomez je za dodelu Emi nagrada sačuvala — MODNU MAGIJU

1

Selena Gomez bila je jedna od najprimećenijih slavnih devojaka na 75. dodeli Emi nagrada.

Seelna Gomez na dodeli Emi nagrada
Seelna Gomez na dodeli Emi nagradafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

75. dodela Emi nagrada okupila je krem Holivuda na jednom mestu u Los Anđelesu. Među najprimećenijim ženama na crvenom tepihu definitivno je bila megazvezda Selena Gomez, koju smo prošle godine videli na dodeli Zlatnih globusa (gde je bila deo drame sa Kajli Džener i Timotijem Šalameom).

 

Na Emi nagradama je skandali nisu pratili kao pre par dana, a ovog puta bila je i najkomentarisanija po pitanju modnog odabira!

 

Lepa glumica i pevačica birala je tzv. golu haljinu, i to s primesom mračnog glamura.

Gola haljina već godinama je jedan od trendova koje dame obožavaju i rado nose kada su ovako svečane prilike u pitanju, a Selenina varijanta bila je veoma elegantna i šik.

 

Glumica iz serije "Samo ubistva u zgradi" prikazala je pun sjaj gole haljine u modelu Oskara de la Rente, koja je šivena po njenim merama i optočena sa 450 hiljada šljokica.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

 

Haljina bez rukava i bretela imala je izraen dekolte, dužinu gotovo do poda, ali i kristalne motive paprati, specifičnu za pre-fall kolekciju Oskara de la Rente za 2024. godinu. Selena je sve upotpunila klač torbicom i Tiffany & Co nakitom, izrađenim od platine i žutog zlata, uz dijamante i ružičaste safire.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Trik Selene Gomez za nanošenje trepavica

 

makonda-tracker