bizarno ponašanje

Rekli mu da NE GLEDA ZVEZDU U OČI i da viri iza drveta: Iskustva sa slavnim glumcem otkrivaju njegovu MRAČNU STRANU

0

Jedan od najboljih glumaca današnjice spada u miljenike režisera i publike, naročito ženskog dela, ali kolegama na setu nije uvek lako s njim

Tom Hardi i supruga i glumica Šarlot Rajli
Tom Hardi i supruga i glumica Šarlot Rajlifoto: JSML / Backgrid UK / Profimedia

Nedavno je konačno svetlo dana ugledao film The Bikeriders Džefa Nikolsa, u kom su igrali Tom Hardi, Ostin Batler i Džodi Komer, a u pitanju je priča inspirisana životom fotografa Denija Lajona (82).


Kako je on sada ispričao u svojim memoarima "Pričam o svom životu", imao je priliku da prisustvuje snimanju, ali ovaj dan mu nije u lepom pamćenju. Štaviše, doživeo je vrlo neprijatno iznenađenje i pomalo ponižen zbog ponašanja britanskog glumca Toma Hardija.


On, naime, nije imao priliku da upozna glumca i naređeno mu je da ga uopšte ne gleda, već da se sakrije iza drveta i tako posmatra šta se dešava na setu.

Pokušali su da me oteraju, ali konačno sam došao tamo. Bilo je j****o ledeno. Samo sam hteo da upoznam Toma Hardija – rekao je Lajon, kako prenosi Daily Mail. – Kad je došao na set, rekli su mi: "Ne možeš da ga gledaš". Pitao sam kako to misle, zašto ne mogu da ga gledam. Rekli su mi: "Oh, on to ne voli". Zato su me naterali da se krijem iza drveta i sve to s***e.

 

Patrik Stjuart o saradnji s Tomom Hardijem


Inače, o bizarnom ponašanju Toma Hardija na setu nedavno je pričao i glumac Patrik Stjuart, koji je s njim sarađivao na snimanju filma "Zvezdane staze: Nemezis" (2002).


– Nisam imao nijednu uzbudljivu scenu, a glumac koji je igrao negativca Šinzona bio je čudni, usamljeni mlad čovek iz Londona. Njegovo ime je bilo Tom Hardi – napisao je Strjuart u svojim memoarima.

 

Tom Hardi na promociji serije Taboo
Tom Hardi na promociji serije Taboofoto: Profimedia

Tom nije imao posla s nama, na društvenom nivou. Nikada nije rekao "dobro jutro", nikad nije rekao "laku noć", a kad nije radio sate je provodio u svojoj prikolici s devojkom. Nije bio neprijateljski nastrojen, samo je s njim bio izazov uspostaviti bilo kakav odnos – prisetio se glumac.


One večeri kad je završio sa snimanjem, u skladu sa svojim karakterom je izašao bez ljubaznosti, samo je izašao. Dok su se vrata zatvarala, tiho sam rekao: "I ode neko za koga mislim da više nikad nećemo čuti" – priznao je Patrik Stjuart.

Ipak, u narednim godinama Tom Hardi je postao jedna od najvećih zvezda Holivuda, a njegov stariji kolega ne krije da mu je drago zbog toga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IndieWire (@indiewire)


Pruža mi samo zadovoljstvo to što je Tom dokazao da nisam bio u pravu – dodao je.

 

Okršaj Šarliz Teron i Toma Hardija


Tom Hardi definitivno nema najbolju reputaciju među kolegama, a čuven je njegov loš odnos sa Šarliz Teron, s kojom je snimao film "Pobesneli Maks: Auto-put besa" (2015). Navodno je oskarovka nazvala Engleza "j*****m p****m" nakon što je naterao celu ekipu da ga čeka satima.

 

Tom Hardi i Šarliz Teron imali su vrlo loš odnos
Tom Hardi i Šarliz Teron imali su vrlo loš odnosfoto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Ona je nedugo pre toga postala majka i borila se da uspostavi balans između karijere i porodice, ali je zbog Hardijevog ponašanja navodno često morala da ostaje duže na poslu.


U jednom trenutku su se i posvađali, a snimatelj Mark Goelniht ispričao je da je glumica psovala kolegu i tražila da ga kazne novčano, dok je on delovao "prilično agresivno", zbog čega se Šarliz "zaista osetila ugroženo", posle čega je tražila zaštitu, pa je producent neprestano bio pored nje.

 

– Kako sam čula, on nije takav na snimanju svakog filma – čujem da je bilo dobrih iskustava. Možda je film ispao tako kako jeste jer smo se toliko mučili jedno s drugim, a naši likovi su morali da se muče jedno s drugim. Da smo se dobro slagali, možda bi film ispao deset puta lošije – kazala je Šarliz kasnije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Holivudski glumac u Pulsu Srbije

 

makonda-tracker