bizarno

I ona i fanovi veruju da je u pitanju – DUH?! Jezivi selfi Kim Kardašijan o kom ne prestaje da se priča mesec dana

0

Rijaliti zvezda i poslovna žena Kim Kardašijan primetila je nešto vrlo čudno na svojoj fotografiji, a njeni fanovi su jednako uznemireni

Kim Kardašijan na crvenom tepihu
Kim Kardašijan na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan objavila je u julu selfi za koji je pozirala u prirodnom izdanju, a još uvek se o njemu priča i piše na društvenim mrežama.


Razlog ovog puta nisu ni njena lepota ni njen odevni stil već činjenica da se na fotografiji senka osobe koja nije bila u prostoriji u trenutku kada se Kim fotografisala!


Kim je objavila fotografiju uz opis:


Fotografisala sam se prošle nedelje kad sam bila sama i sada čačkam po telefonu i paničim jer vidim ženu na prozoru.

 


Na fotografiji vidimo Kim kako pozira ispred ogledala, dok se u odrazu iza nje vidi prozor i na njemu senka žene koja stoji iz profila.


Njeni pratioci dele njen stah, a među onima koji su se oglasili je i glumica Kristina Riči, koja je napisala:


Definitivno duh.

 

'duh' na selfiju kim kardašijan
"duh" na selfiju kim kardašijanfoto: kimkardashian/Instagram

"O, moj bože, Kim, imaš duha u kući", "Ni duhovi neće u moju neluksuznu kućicu", "Možda je vanzemaljac", "To je samo tvoj odraz, Kimberli"... neki su od komentara obožavalaca najpoznatije članice porodice Kardašijan.


Inače, ne bi bilo iznenađujuće ni da je u pitanju marketinški potez, budući da se Kim Kardašijan pojavljuje u novoj sezoni serije "Američka horor priča".

 

Kako je saopštio Rajan Marfi, jedan od autora serije, za Kim je napisana vrlo zastrašujuća uloga, a čitava sezona će biti vrlo ambiciozna ni nalik ranijim.

 

 

BONUS VIDEO Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

 

makonda-tracker