na sve je mislio

Iznenađujuća poruka za decu koja bi mogla da mu uđu život: Objavljeni detalji testamenta Metjua Perija iz 2009. godine

0

Glumac nije ostavio iza sebe potomstvo, ali je 14 godina pre smrti jasno znao šta želi ako u budućnosti postane očuh ili hranitelj

Metju Peri kao Čendler u seriji 'Prijatelji'
Metju Peri kao Čendler u seriji "Prijatelji"foto: COLUMBIA TRI STAR / Entertainment Pictures / Profimedia

Holivudski glumac Metju Peri preminuo je u oktobru 2023. godine, a pre nekoliko dana objavljeni su detalji njegovog testamenta.


Kako prenosi E!, zvezda serije "Prijatelji" sastavila je svoju poslednju volju 2009. godine, a Peri je naveo da želi da većina njegovog imetka pripadne fondu Alvy Singer Living Trust.


Kao korisnici fondacije su imenovani njegovi roditelji Džon Peri i Suzan Morison, zatim glumčeva polusestra Kejtlin Morison i bivša devojka Rejčel Dan.

Uđu li mu deca u život – ne ostavlja im ništa


Jedan od detalja testamenta koji je posebno privukao pažnju jeste onaj koji se odnosi na decu koja bi, eventualno, mogla da budu deo njegovog života u budućnosti.

 

Metju Peri kao Čendler u seriji 'Prijatelji'
Metju Peri kao Čendler u seriji "Prijatelji"foto: WatchMojo.com/Youtube Printscreen

Takođe, namerno ne obezbeđujem pastorke ili deci kojoj mogu da budem hranitelj, sada ili kasnije – naveo je glumac.


Metju Peri je istakao i da je namerno iz testamenta izostavio imena bilo kog naslednika, rođaka i drugih bližnjih osoba.


Legendarni Čendler iz "Prijatelja" pisao je u svojim memoarima "Friends, Lovers & The Big Terrible Thing" (2022) o svom odnosu prema porodici i velikoj ljubavi prema njoj.


Što se tiče Rejčel Dan, mnogi su i zaboravili Perijevu ljubav s 14 godina mlađom lepoticom, s kojom je glumac bio od 2003. do 2005. godine, a u autobiografiji ju je nazvao "bivšom devojkom iz snova". On se do kraja života borio protiv zavisnosti od narkotika i alkohola, a jednom prilikom je istakao da je u periodu dok je bio s Rejčel bio stabilan.

 

Metju Peri umro je u oktobru 2023. godine
Metju Peri umro je u oktobru 2023. godinefoto: EPA PHOTO/EPA/Rhona WISE//

S Rejčel u mom životu, znam da mogu da budem veoma posvećen, a ne samo neki sebični tip koji želi samo da provodi vreme s društvom. Želim da budem sa svojom devojkom i istražujem, što znači da imam mnogo dublji odnos posle dugo vremena – rekao je za Evening Standard 2004.

 

Iako se nije ženio i nije ostavio potomstvo, glumac je navodno oduvek želeo porodicu.

 

Metju je oduvek sanjao o savršenoj porodici. Želeo je da ima suprugu i barem nekoliko dece. Rekao je da ne bi imao ništa protiv da oženi ženu koja već ima decu – rekao je izvor blizak glumcu za Daily Mail.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Holivudski glumac u Pulsu Srbije

 

makonda-tracker