nije mu bilo lako

Bio je "BESAN" i "ZLOBAN": Nakon što smo saznali od čega je umro, otkrivena i TAMNA STRANA poslednjih dana Metjua Perija

0

Napokon je otkriven uzrok smrti Metjua Perija, ali i to da se pred smrt ponašao krajnje neprijatno.

foto: COLUMBIA TRI STAR / Entertainment Pictures / Profimedia
foto: COLUMBIA TRI STAR / Entertainment Pictures / Profimedia

Gotovo dva meseca čekalo se na rezultate obdukcije i toksikološki nalaz proslavljenog glumca Metjua Perija, koji je preminuo 28. oktobra.

 

Glumac se udavio u svojoj hidromasažnoj kadi, nakon čega su milioni njegovih fanova, prijatelji i kolege bili u šoku.

 

Kako prenosi britanski Daily Mail, popularni glumac umro je od "akutnih efekata ketamina" i utapanja, pokazala je njegova obdukcija, a navodi se da je on u organizmu imao sličnu količinu ketamina kao pacijent koji je u bolnici pod opštom anestezijom.

 

Ne samo to, nakon što se pojavio ovaj izveštaj, isplivali su neki tamni detalji glumčevih poslednjih dana.

Kako piše Page Six, jedna prijateljica Metjua Perija ispričala je da je glumac bio "besan i zloban" nedeljama pre smrti, i to zato što je primao injekcije testosterona.

 

Naime, osim količine ketamina, pomešanog sa buprenorfinom, koji se koristi da ublaži bolove i pomaže u borbi protiv zavisnosti od opijata, Peri je koristio lek Tamoksifen da smrša, lekove protiv dijabetesa i nikotinske lizalice.

 

Metju Peri je, navodno, bio besan i zloban pre smrti
Metju Peri je, navodno, bio besan i zloban pre smrtifoto: EPA / ARMANDO ARORIZO

Pre smrti, pokušavao je da prestane da puši, a prema rečima Perijevog asistenta, pušio je oko dve pakle cigareta dnevno.

 

Zvezda "Prijatelja" primala je infuzije ketaminom pre smrti, ali u izveštaju se navodi da je ketamin pronađen u telu došao iz drugog izvora.

 

Pre će biti da je to bila rekreativna upotreba ketamina — rekao je doktor Bankole Džonson. — Upitno je davanje ketamina nekome ko uzima buprenorfin — to je recept za propast — dodao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

 

Peri je pisao o ketaminu u svojim memoarima "Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar", istakavši da se osećao kao da "umire" tokom terapija koje je primao tokom rehabilitacije u Švajcarskoj, kao i da to "nije za njega".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Zašto se Prijatelji nisu oglašavali pre smrti Metjua Perija?

 

makonda-tracker