paparaco

Kad Irina ovo vidi — GOREĆE OD BESA! Bredli Kuper proveo vikend PUN STRASTI s jednom od najpoznatijih žena sveta (FOTO)

0

Nakon što se pisalo da Irina Šajk želi da se uda za njega, Bredli Kuper joj je "vratio" vezom s njenom koleginicom!

bredli kuper uslikan nakon vikend putovanja
bredli kuper uslikan nakon vikend putovanjafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Supermodel Điđi Hadid ovih dana je u centru pažnje javnosti zbog svog palestinskog porekla i poruke koju je poslala u jeku sukoba izmađu Izraela i Palestine.

 

Ipak, to nije jedini fokus u njenom privatnom životu trenutno, a postoje neke mnogo lepše teme o kojima se piše.

 

Štaviše, Điđi je trenutno vrlo srećna, jer, kako se čini, uplovila je u novu romansu... I to sa holivudskim šmekerom Bredlijem Kuperom!

 

Nedavno je ovaj par uhvaćen na večeri u jednom italijanskom restoranu na Menhetnu, nakon čega su zajedno otišli istim automobilom. Bredli Kuper je od Điđi stariji 20 godina, a zanimljivo je što je Điđi jedna od najpoznatijih manekenki na svetu — baš kao i Bredlijeva bivša partnerka i mama i njegove ćerke, Irina Šajk!

 

Tu se stvara jedan zanimljiv ljubavni trougao ili, čak, četvorougao. Pre nego što je otkriveno da se Bredli viđa sa Điđi, strani mediji izvestili su da, premda je Irina u vezi sa sportisom Tomom Brejdijem, mašta da se uda za Bredlija Kupera, s kojim se neretko viđa, zajedno brinu o ćerkici Lei, a čak su bili i na odmoru zajedno.

 

I sve je išlo u prilog tome da će Irina raskinuti s Brejdijem i vratiti se Kuperu, a onda se pojavila... Điđi Hadid!

 

điđi hadid i bredli kuper fotografisani u istim kolima kako se vraćaju s kratkog putovanja
điđi hadid i bredli kuper fotografisani u istim kolima kako se vraćaju s kratkog putovanjafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon što su ih uhvatili dežurni paparaci na Menhetnu, pojavile su se nove fotografije koje su pokazale da je par proveo vikend zajedno.

 

Njih dvoje uslikani su nakon što su se ove subote istim automobilom vratili nakon kratkog bega iz grada, što se da primetiti po njihovom prtljagu.

 

điđi hadid ponela je mali prtljag na vikend putovanje s bredlijem kuperom
điđi hadid ponela je mali prtljag na vikend putovanje s bredlijem kuperomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Izvor blizak manekenki otkrio je za Pejdž Siks da Hadidova i Kuper imaju puno toga zajedničkog, da ona želi da se okuša u glumi, kao i da bi druženje moglo da preraste u nešto više. 

 

S obzirom na to da su zajedno negde otputovali i vratili se, izvesno je da to druženje jeste preraslo u nešto više, a šta će Irina reći na sve to — ostaje da se vidi!

 

 

Inače, prethodnih meseci su mediji Điđi povezivali sa Leonardom Dikapriom, a premda vezu nikada nisu potvrdili, ovog leta su zajedno viđeni u Hemptonima, luksuznom letovalištu nadomak Njujorka.

 

Bonus video

Irina Šajk na reviji

 

makonda-tracker