(za)uvek zajedno

Ni njena veza s najzgodnijim sportistom ne može da ih razdvoji: Irina Šajk i Bredli Kuper zajedno na odmoru – TOPLES

0

Iako je trenutno zaljubljena u jednog od najboljih sportista u istoriji, popularna manekenka uvek ima vremena za bivšeg

Irina Šajk i BRedli Kuper imaju sjajan odnos posle raskida
Irina Šajk i BRedli Kuper imaju sjajan odnos posle raskidafoto: Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk (37) više puta je ovog leta bila na odmoru, a sada je odlučila da na letovanje ode s bivšim partnerom i ocem njene ćerke.

 

Holivudski glumac Bredli Kuper (48), s kojim vatrena Ruskinja ima šestogodišnju ćerku Leu de Senu, uputio se s lepoticom na odmor, a nije otkriveno gde oni tačno uživaju ovih dana.


Tek imali smo priliku da vidimo da je vreme sunčano i da je toliko toplo da su se oboje obnažili.

 

Bredli Kuper na letovanju sa Irinom Šajk
Bredli Kuper na letovanju sa Irinom Šajkfoto: Instagram/irinashayk

Kuper se fotografisao dok je leškario bez majice u kajaku, dok je Irina pozirala na steni, odevena samo u donji deo bikinija dok je grudi sakrila rukom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)


Irina je odnedavno u centru pažnje svetske javnosti zbog njene romanse s legendarnim igračem američkog fudbala Tomom Brejdijem, inače bivšim suprugom njene koleginice Žizel Bundšen.

 

Oni još uvek nisu potvrdili da su u vezi, ali su u više navrata viđeni zajedno, prvi put kada je Irina izlazila iz njegove kuće, nakon što je navodno u njoj provela noć.


Izvori bliski sportisti izjavili su potom da Irina Šajk za Brejdija nije samo avantura, već da ima ozbiljne planove, ali se par nije oglašavao povodom spekulacija.

 

Irina Šajk i Tom Brejdi nakon noći koju su proveli zajedno u njegovom domu
Irina Šajk i Tom Brejdi nakon noći koju su proveli zajedno u njegovom domufoto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina i Bredli Kuper zajedno su proveli četiri godine i zvanično se razišli 2019, ali od tada neguju sjajan odnos. Više puta se šuškalo da su se pomirili jer zajedno provode mnogo vremena i viđaju se i bez ćerke, šetaju držeći se ruke, a zajedno su išli i na porodična putovanja.


Tako je bilo i prošlog leta, kada je glumac takođe bio u ljubavnoj vezi, a oni su i tada pokazali da se sjajno slažu i da su skladna porodica, uprkos tome što više nisu zaljubljeni.

 

Irina Šajk i Bredli Kuper i prošlog leta su zajedno bili na odmoru
Irina Šajk i Bredli Kuper i prošlog leta su zajedno bili na odmorufoto: Instagram

 

BONUS VIDEO

Žena srpskog fudbalera pokazal figuru posle dva porođaja

 

 

makonda-tracker