šuška se

Ljubi jednog, a mašta da se uda za drugog? Irina Šajk upletena u NAJLEPŠI LJUBAVNI TROUGAO NA SVETU

0

Iako je u skladnoj vezi, ruska manekenka nedavno je bila na putovanju s bivšim partnerom, a izvori bliski lepotici tvrde da ona ne krije svoje nade

Irina Šajk na Kanskom festivalu
Irina Šajk na Kanskom festivalufoto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk odnedavno je u vezi s NFL zvezdom Tomom Brejdijem, bivšim suprugom njene koleginice Žizel Bundšen.


Međutim, izvori bliski poznatih lepotici tvrde da ona i dalje gaji nadu da će jednog dana reći "da" ocu svoje ćerke.


Naime, Page Six piše da bi Irina Šajk volela da se pomiri s glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim ima 6-godišnju ćerku Leu de Senu, i da mašta o tome da će se jednom udati za njega.

 

Nakon što su se pojavile vesti da se Irina viđa s Brejdijem, osvanule su različite informacije o tome kako američki glumac gleda na ovu vezu. Neki tvrde da je Ruskinja majka njegovog deteta, da su oni sada prijatelji i da je to sve, dok drugi kažu da Bredli Kuper strepi da će je zauvek izgubiti.

Bila bi laž reći da on nije uzrujan zbog ovoga – rekao je za Daily Mail izvor blizak glumcu. – Irina i on su se više puta mirili i raskidali, a on je toliko voli.


Bivši par potom se sa ćerkom uputio na porodični odmor, a sada izvori bliski ruskoj manekenki kažu da se ona "nada da će se udati za Kupera".


Uložene su godine u taj odnos – kaže anonimni izvor.

 

Irina Šajk i BRedli Kuper imaju sjajan odnos posle raskida
Irina Šajk i BRedli Kuper imaju sjajan odnos posle raskidafoto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Navodno Irina planira da se viđa s Brejdijem dok je Kuper ne zaprosi, iako neki prijatelji glumca kažu da ima malo izgleda da će se to dogoditi.


Oni dele starateljstvo nad ćerkom i to je to. Oni su najbolji prijatelji i srećni su. Bredliju se jako sviđa Tom i podržava ih – kaže jedna anonimna osoba.

 

BONUS VIDEO

Realna priča - Milan Kalinić

 

makonda-tracker