iskreno

Danas bi "UMRO ZA NJU", ali prvih 8 meseci... Slavni glumac otvorio dušu, a mnogi kažu – mogao je nešto i da prećuti

0

Iako obično ne priča o privatnosti, glumac se sad prilično opustio, pa je ispričao kako je bilo odrastati sa ocem koji se nikad ne oblači, da ni on sam nije ljubitelj odeće kod kuće, kao i da dugo nije bio siguran voli li svoje dete

Bredli Kuper u Njujorku sa ćerkom Leom de Senom, koju je dobio pre 6 godina s ruskom manekenkom Irinom Šajk
Bredli Kuper u Njujorku sa ćerkom Leom de Senom, koju je dobio pre 6 godina s ruskom manekenkom Irinom Šajkfoto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok čeka da čuje je li on novi osvajač Oskara za najboljeg glumca, holivudska zvezda Bredli Kuper često razgovara s predstavnicima medija, a izgleda da se prilično opustio.


Glumac i režiser nominovan za Oskara za svoju ulogu u filmu "Maestro" (i scenario!) poznat po tome što je vrlo rezervisan i otkriva veoma malo o svom privatnom životu, sada je podelio toliko intimnih detalja da mnogi komentarišu da je mogao nešto i da prećuti. To se posebno odnosi na njegovo iskustvo s golotinjom kod kuće.

 

Međutim, Kuper je uz to podelio i jedno priznanje s kojim mnogi roditelji mogu da se idenftifikuju, mada mnogi komentarišu da njegovoj ćerki neće biti prijatno ako ga jednog dana pročita.

On je gostovao u podkastu glumca Deksa Šeparda "Stručnjak iz fotelje" (Armchair Expert), a kako je pričao sa svojim prijateljem, osvrnuo se na mnogo toga što novinarima verovatno nikad ne bi rekao.

 

Bredli Kuper nominovan je za Oskara za najbolju mušku ulogu u filmu 'Maestro', koji je i režirao
Bredli Kuper nominovan je za Oskara za najbolju mušku ulogu u filmu "Maestro", koji je i režiraofoto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kod kuće se ne oblači, kao ni njegov otac

 

Naime, kada je Šepard izjavio da je "stalno go" kod kuće, on je dodao:


I ja! Takav sam oduvek bio. Ne s mamom, ali s tatom. Moj tata je stalno bio go, a ja sam se tuširao s njim.


On je rekao i da je "totalno" opušten s golotinjom i nema problem da skine odeću.

 

Bredliju Kuperu ćerka ne da privatnost


On se osvrnuo i na svoju ulogu oca i na Deksov komentar da njegova supruga i poznata glumica Kristen Bel i on ne mogu da odu do ve-ce šolje na miru jer im ćerke Linkoln (10) i Delta (9) stalno ulaze da ćaskaju. Kako je istakao, Lea de Sena (6), koju je dobio s manekenkom Irinom Šajk, takođe ne da ocu privatnost.

 

Bredli Kuper i Irina Šajk u sjajnim su odnosima posle raskida veridbe i zajedno brinu o ćerki Lei
Bredli Kuper i Irina Šajk u sjajnim su odnosima posle raskida veridbe i zajedno brinu o ćerki Leifoto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Moja spavaća soba, kada, ve-ce, krevet, to je sve jedna prostorija – rekao je Bredli Kuper. – To traje 24 sata dnevno, sedam dana nedeljno, čoveče... Nema vrata. Popneš se uz stepenice i sve je na jednom spratu.


Pričamo dok sam ja na šolji, a ona se kupa – rekao je tata Bredli.

Bredli Kuper o očinstvu


On je priznao i da mu je trebalo osam meseci da shvati da voli svoje dete, ali bi danas "umro za nju za sekund".


Biću iskren, prvih osam meseci sam bio u fazonu "Ja čak ne znam ni volim li ovu klinku" – objasnio je i dodao da uživa u posmatranju ćerke kako raste.

 

Bredli Kuper i Irina Šajk u sjajnim su odnosima posle raskida veridbe i zajedno brinu o ćerki Lei
Bredli Kuper i Irina Šajk u sjajnim su odnosima posle raskida veridbe i zajedno brinu o ćerki Leifoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

To je kul. Gledam ovu malu stvar kako se menja. Fasciniran sam tim. Obožavam što mogu da je negujem. Da li bih umro ako bi neko ušao s pištoljem? To nije upitno. Nisam siguran da bih danas bio živ da nisam tata – rekao je Bredli, koji se pre rođenja ćerke borio protiv zavisnosti.


Trebalo mi je da mi neko kaže – sada ćemo ti baciti ovo ogromno sidro – istakao je on.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Svaki 6. par u Srbiji se bori sa začećem

 

makonda-tracker