OVO SIGURNO NISTE ZNALI

"Sve vreme sam GLEDAO U NJEGA bez majice": Kako je Ričard Gir "pomogao" jednom novinaru da otkrije da je homoseksualac

0

Ričard Gir je živa legenda Holivuda za kojim i danas uzdišu mnoge žene, a jednu priču vezanu za njegov život sigurno ne znate, možda je čak ni sam glumac dosad nije znao...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ričard Gir je čuveni glumac mada proteklih godina radi malo manje, on je uvek u centru pažnje.

 

Nedavno je oduševio žene svojim izgledom u osmoj deceniji, a da je i dalje broj jedan, govori i njegova 33 godine mlađa supruga Alehandra Silva, sa kojom je letovao u njenoj rodnoj Španiji.

 

Ono što je sada privuklo dosta pažnje jeste priča jednog novinara Andersona Kupera koji je otkrio da je zahvaljujući slavnom Ričardu Giru shvatio da je gej.

Naime, Anderson je izjavio da je kada je imao 11 godina otišao sa gej prijateljima svoje majke da gleda Ričarda Gira u predstavi Bent. Ko ne zna, istoimeni film govori o dvojici homoseksualaca u koncentracionom logoru. Jedna scena u filmu se odigrava tako što go muškarac ustaje iz kreveta i oblači SS uniformu nakon što je protekle noći spavao sa drugim muškarcem.

 

1 / 7 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

- I samo se sećam da sam rekao "o moj bože ja sam gej, ja sam totalno gej", nakon toga, jedan od prijatelja moje mame je bio fotograf i poznavao je Gira, pa smo otišli iza scene, a Ričard je tamo stajao bez majice. Ja nisam mogao da govorim, a imao sam fotografiju koju sam želeo da mi potpiše, međutim, sve vreme sam mu gledao u grudi i nisam mogao ništa da progovorim. Nakon deset godina došlo je vreme da je intervjuišem Ričarda Gira i tada sam ga zamolio za autogram i ispričao mu ovu situaciju. Nasmejao se i bilo mu je interesantno - zaključio je Anderson.

 

 

makonda-tracker