tužna priča

Napustio ju je kao dete, sa 22 godine je saznala da je gej: Otac Eve Ras ODUSTAO je od ćerke, a razlog je BOLAN

0

Eva Ras odrasla je sa majkom, a svog oca videla je svega dva puta u životu.

Eva Ras i njen otac imali su izuzetno komplikovan odnos
Eva Ras i njen otac imali su izuzetno komplikovan odnosfoto: Marina Lopičić

Glumica Eva Ras imala je veoma tešku životnu priču, ali danas uspešno odoleva i godinama i iskušenjima.

 

Ona je izgubila i supruga Radomira Stevića Rasa, a onda, nakon nekoliko pobačaja, i ćerku jedinicu Krunu.

 

Ipak, ni kao dete nije imala mogućnost da živi srećno sa svojim roditeljima, a kada je imala dve godine, otac ju je napustio. Eva je mnogo kasnije saznala pravi razlog i istinu.

Otac je imao 18, a majka je imala 25. On je uspeo nju da zavede, razvede... On sa 18 godina nije znao da je homoseksualac. Nikad sebi nije oprostio što je razočarao moju majku.

 

— Ja sam imala 22 godine kad sam to saznala. Tad sam videla da su i njegovi partneri poseban soj. Vrlo uljudni, obrazovani i vrlo lepi ljudi. Moj otac je ličio na mladog Breda Pita. Ja sam od njega bila mlađa samo 18 i po godina. Strašno sam se ponosila da nemam ni 22, a on 40 godina. Svi su imali očeve koji su pomalo uveli, oronuli, a moj otac tako nabildovan i lep — pričala je Eva u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

 

Eva Ras susrela se sa ocem u njegovom stanu, a kasnije joj je rekao da više ne mogu da se viđaju
Eva Ras susrela se sa ocem u njegovom stanu, a kasnije joj je rekao da više ne mogu da se viđajufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica je jednom prilikom ispričala kako je izgledao jedan njen susret sa ocem.

— Ras i ja smo zajedno otišli kod njega. Prošlo je 20 godina! U Robertovom stanu je bio i njegov partner, jedan fin i lep mladić od 35 godina. Robert je tada imao 42. Nisam bila iznenađena, jer mi je majka pričala da mi je otac gej i da živi sa muškarcem. On je krio od svih da je homoseksualac zato što je bilo takvo vreme. To je bio naš prvi susret otkako me je ostavio sa samo dve godine. Rekao mi je: 'Da nije bilo Drugog svetskog rata i da si rasla u mojoj blizini, nikad ne bih dozvolio da budeš glumica.' To je ujedno bio i naš poslednji susret.

Kada joj je majka zapretila da će se ubiti, Eva je prekinula svaki kontakt s Robertom.

 

— Kada je mama saznala da sam bila kod oca, poslala mu je pismo i napisala da će se obesiti o luster u dnevnoj sobi budemo li se viđali! Potom je otac pisao meni da ne smemo da iskušavamo Margitu i da je najbolje da se odreknemo našeg srodstva i ljubavi zbog majčinog života i zdravlja. Na kraju pisma je dodao: 'Uvek sam želeo da te imam. Ti si moja slika i prilika i večno ću biti zahvalan tvojoj majci što te je rodila, ali više ne možemo da se viđamo' — rekla je Eva Ras za Hit Informer.

 

Eva Ras nije smogla snage da ode na očevu sahranu
Eva Ras nije smogla snage da ode na očevu sahranufoto: Sonja Spasić

— Nisam mu bila na sahrani zbog toga što nisam htela da ispadnem licemerna. Kako da odem na sahranu čoveku koga sam u životu videla samo dva puta?! — zapitala se Eva Ras u svojoj iskrenoj ispovesti.

 

Bonus video

Eva Ras uputila pevaču emotivnu poruku

 

makonda-tracker