"Ostavite nevine ljude na miru"

Glumica više nije ljuta na verenika? Megan Foks se vratila na Instagram, pa objavom ostavila CEO SVET u šoku

0

Pre nedelju dana, glumica Megan Foks i njen verenik Mašin Gan Keli su dospeli u žižu javnosti zbog navodnog raskida.

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Glumica Megan Foks se nakon nedelju dana ponovo vratila na Instagram i svojom objavom zbunila ceo svet.

 

Podsetimo, pre nekoliko dana, glumica je prvo obrisala sve zajedničke fotografije sa verenikom Mašinom Gan Kelijem, potom okačila seriju selfija i snimak na kojem se vidi pismo kako gori, a ispod objave napisala:

 

- Mogu da osetim ukus beščašća, u tvom je dahu - 

 

Budući da su ovo stihovi Bijonsine pesme "Lemonade" za koju se veruje da upućuje na navodnu aferu Džej Zija, mnogi su se zapitali da li je na ovaj način glumica htela da indicira da je njenoj vezi sa Mašinom Gan Kelijem došao kraj zbog preljube.

Gitaristkinja Sofi Lojd se spominala kao razlog raskida veridbe poznatog para, a onda je Megan Foks napravila radikalan potez: obrisala je profil na Instagramu i sve začudila.

 

Od tada se ni ona ni njen (bivši) verenik nisu oglašavali, a kako su paparaco fotografi Daily Maila zabeležili, par je viđen kako izlazi iz kancelarije bračnog savetnika u Kaliforniji.

Megan Foks i Mašin Gan Keli su viđeni kod bračnog savetnika
Megan Foks i Mašin Gan Keli su viđeni kod bračnog savetnikafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

-Nisu zvanično raskinuli veridbu, ali Megan je skinula verenički prsten. Imali su problema u prošlosti, ali stvari izgledaju dosta ozbiljne ovog puta -  naveo je izvor koji je dodao da nije naznačeno koji je razlog sukoba ovog para.

 

Megan Foks se sinoć ponovo vratila na omiljenu društvenu mrežu i objavila nešto što je začudilo sve njene fanove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

- Nije bilo mešanja treće strane u ovu vezu u bilo kom smislu. To uključuje, ali nije ograničeno na...stvarne ljude, privatne poruke, botove ili demone. Iako mrzim što vam lišavam objavljivanja nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi mnogo preciznije napisao ChatGPT, morate da pustite da ova priča umre i da ostavite sve ove nevine ljude na miru

 

 

makonda-tracker