"zvanično su par!"

Njen bivši muž mu poručuje – "OTVORI OČI I NOVČANIK!" Čuveni glumac u vezi 25 godine mlađom lepoticom

0

Nakon vesti da je holivudski glumac u vezi s njegovom bivšom ženom, ruski bogataš odmah se oglasio zajedljivim komentarima

Tom Kruz ima novu devojku!
Tom Kruz ima novu devojku!foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudski glumac Tom Kruz (61) neko vreme je proveo sam, nakon što je raskinuo s glumicom Hejli Atvel, s kojom je igrao u najnovijem nastavku "Nemoguće misije".


Međutim, to se nedavno promenilo, pišu strani mediji, koji kažu da glumac više ne krije novu ljubav.


Kruz se odnedavno viđa s ruskom lepoticom Elsinom Kajrovom (36), koja je poznata u visokim krugovima, a Daily Mail piše da su oni "zvanično" par.

 

Glumac navodno redovno provodi noći u Elsininom stanu u Londonu, kažu za pomenuti portal njegovi prijatelji.

 

Elsina Kajrova je nova devojka Toma Kruza
Elsina Kajrova je nova devojka Toma Kruzafoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Tom Kruz i Elsina Kajrova prošle nedelje su zajedno prisustvovali gala večeri dobrotvorne organizacije Air Ambulance Charity, u luksuznom hotelu Raffles, gde se princ Vilijam prvi put obratio javnosti otkako je objavljeno da njegov otac kralj Čarls III boluje od raka.


U Elsininim krugovima je dobro poznato da su Tom i ona sada zajedno – kaže za Daily Mail izvor blizak zaljubljenima. – Proteklih nedelja su se prilično zbližili, ali se mnogo trude da ih ne fotografišu zajedno jer žele da sačuvaju privatnost.

On je otkrio i da Tom Kruz redovno spava kod Elsine.


Uživaju u zajedničkim trenucima i, uprkos tome koliko su bogati, rade sve kao i "normalni" parovi – kaže anonimni izvor.


Oni su zajedno obilazili i najekskluzivnije londonske restorane i šetali inkognito Hajd parkom, koji je u blizini Ruskinjinog stana. Veruje se da su se upoznali u decembru, na jednoj žurki u Mejferu.

 

Elsina Kajrova je nova devojka Toma Kruza
Elsina Kajrova je nova devojka Toma Kruzafoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Oglasio se bivši muž nove devojke Toma Kruza


Elsina je ranije bila u braku s Dimitrijem Cvetkovim, a nakon trogodišnje pravne bitke je dobila neverovatnih 150 miliona funti.

 

Nakon što je objavljeno da je njegova bivša supruga sada u vezi s holivudskim glumcem, ruski bogataš je rekao da je na Elsininu odeću potrošio 10 miliona funti, kao i da je za njene torbice do sada dao dva miliona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)


– Bez obzira na to s kim je, je li to Tom Kruz ili neko drugi, on treba da bude svestan da ona voli finije stvari u životu, da ima skup i luksuzan ukus. Tom treba da drži oči i novčanik širom otvorene – kaže Cvetkov. – Srećan sam zbog nje, želim joj sve najbolje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo srpske glumice u Holivudu

 

makonda-tracker